Betöltés...

2 az 1-ben vezeték nélküli játék porszívó szívó hatással

Ár: 8.990 Ft

2 az 1-ben vezeték nélküli játék porszívó szívó hatássalA RENDRE TANÍTJA - az álló porszívó olyan játék, amely megtanítja a gyermeket rendet tartani a szobájában. Egy ilyen eszközzel való takarítás boldoggá teszi gyermekét. Ideális lehetőség a gyerekek bevonására is a lakás takarításába - saját játékporszívójukkal a gyerkőc "segíteni" tud majd a házimunkában.
FELÉPÍTI A KÉPZELÉST - a gyerek otthon takarító anyaként játszhat. A saját szoba takarítása a gyereknek is önbizalmat ad, mert valamit magától csinált, és ez is azt mutatja, hogy semmi sem takarítja meg magát.
2 az 1-ben - a bemutatott porszívó levehető központi egységet használ, így a gyermek bármikor kézi porszívóvá alakíthatja.
3 CSERÉLHETŐ HEGY - a porszívónak akár 3 különböző cserélhető hegye is van. Ezek közé tartozik a porszívózás közben forgó, mozgatható fejű elektrokefe, résfúvóka és kárpitkefe.
MŰSZAKI ADATOK - szín: sötétkék / fehér / narancs; anyag: ABS, PP, PVC; szívó hangot ad ki: igen; tápellátás: 3 x AA elem (nem tartozék); a hegyek méretei: elektrokefe: 17 x 6,5 x 9,5 cm; kárpitos kefe: 6,5 x 5 x 8 cm; résfúvóka: 1 x 11 cm; a csöves porszívó méretei: 8,5 x 69 x 14,5 cm; csomag méretei: 17,5 x 69 x 10,5 cm; súly: 0,926 kg; csomag súlya: 1,093 kg.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "2 az 1-ben vezeték nélküli játék porszívó szívó hatással" című hirdetést látja. (fent)