Betöltés...

Montessori szenzoros csövek - 8 db

Ár: 1.590 Ft

Pop tube - az érzékelő cső, amely meghódította a gyerekek szívét! Nem csoda, hiszen ezek a feltűnésmentesen hétköznapi csövek igazán nagy lehetőségeket rejtenek!


Nyolc különböző színű érzékelőcső garantálja a remek szórakozást. Lehet őket nyújtani, tekerni, hajlítani és összekapcsolni. Tényleg rengeteg kombináció lehetséges - csak a képzelet szab határt!


Amikor a csövet kinyújtják, érdekes hangot ad ki, ami felkelti a gyerekek figyelmét, és serkenti a hallásukat. A cső érdekes textúrája pedig kiválóan serkenti a tapintást!


A kifeszített cső akár 41 centiméter hosszú is lehet - így akár egyetlen csőből is különböző formákat hozhatsz létre, például szívet, négyzetet, kört vagy akár csillagot! Ha pedig a csöveket összekapcsolod, még hosszabb és fantáziadúsabb formákat hozhatsz létre!


Az érzékelőcső-készlet remek lehetőség lesz a színek tanulására vagy a számolás szokatlan módon történő elsajátítására is. A csövekből számokat készíteni biztosan kihívás lesz!


A csövekkel való játék rengeteg szórakozást nyújt, ugyanakkor segíti a gyermek fejlődését is. A csövekből új és érdekes figurák kitalálása kreatív gondolkodásra ösztönöz, a kitalált figurák elrendezése pedig megfelelő kézügyességet igényel, amit a kisgyermek folyamatosan gyakorolhat!


Főbb jellemzők:



Kombinálható - a csövek összeilleszthetők, hogy hosszabb és nagyobb alakzatokat, például egy óriáskereket hozzanak létre.
Kölcsönhatásba lép az érzékszervekkel - a csövek harmonika szerkezetüknek köszönhetően kiváló tapintási és hallási stimulációt jelentenek
Kreatív gondolkodásra ösztönöz - új kombinációk és formák kitalálása kreatív kihívás lesz
Fejleszti a kézügyességet - a különböző figurák létrehozása kézügyességi kihívást is jelent.
Relaxál - a csövek nyújtása és hajlítása jó módja a stressz oldásának mind a gyermekek, mind a felnőttek számára.
Figyelemfelkeltő - az élénk színek, az érdekes textúra és a szokatlan hangok az egyszeri nyújtáskor játékra ösztönzik a gyerekeket.
Műszaki adatok:



Anyag: műanyag


Méretek:



Cső: 13 cm x 2 cm
Kinyújtott cső: 41 cm
Csomagolás: 17 cm x 16 cm x 2 cm




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.07.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Montessori szenzoros csövek - 8 db" című hirdetést látja. (fent)