Betöltés...

Álmaid virágoskertje! – 175 elemes építőkészlet - kreatív és készségfejlesztő játék gyerekeknek és felnőtteknek (BBI-4395)

Ár: 6.990 Ft

Fedezd fel a kreativitásod és építsd meg álmaid virágoskertjét ezzel a lenyűgöző 175 elemes építőkészlettel! Ideális választás minden korosztály számára, ez a játék nemcsak szórakoztató, hanem készségfejlesztő is, segítve a képzelőerő és a konstrukciós készségek fejlődését. Termékleírás: Kreatív építés: A készlet lehetővé teszi, hogy saját virágoskertedet építsd meg kedved szerint. Különböző színű és formájú elemekkel könnyedén alkothatsz virágokat, bokrokat és egyéb kerti elemeket. Készségfejlesztés: Segíti a finommotoros készségek fejlődését, miközben ösztönzi a térbeli gondolkodást és a problémamegoldó képességeket. Minőségi anyagok: A készlet tartós és biztonságos műanyagból készült elemekből áll, amelyek könnyen összeilleszthetők és stabil szerkezetet biztosítanak. Kreatív játék: Inspiráló és szórakoztató játék minden korosztály számára, ideális választás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Többfunkciós használat: Használd a készletet játékra, de akár dekorációként is, hogy díszítsd otthonodat vagy munkahelyedet. Főbb Jellemzők: Darabszám: 175 elem Anyag: Biztonságos műanyag Kreatív építés: Virágok, bokrok és egyéb kerti elemek építése Készségfejlesztés: Finommotoros készségek, térbeli gondolkodás, problémamegoldó képességek Ajánlott életkor: 3 éves kortól felfelé Darabszám : 175 A mintakert méretei: 36 cm x 36 cm x 20 m A mintavirág méretei (átmérője) : 7 cm Csomag méretei: 35 cm x 23 cm x 11,5 cm Összegzés Az "Álmaid Virágoskertje – 175 Elemes Építőkészlet" nemcsak egy játék, hanem egy kreatív és készségfejlesztő élmény, amely mindenki számára lehetőséget nyújt arra, hogy saját virágos kertjét megalkossa. Fedezd fel a játék örömét és az építés izgalmát ezzel a sokoldalú és inspiráló építőkészlettel!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.07.22
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Álmaid virágoskertje! – 175 elemes építőkészlet - kreatív és készségfejlesztő játék gyerekeknek és felnőtteknek (BBI-4395)" című hirdetést látja. (fent)