Betöltés...

Sakk, dáma és triktrak játékok, 3az1

Ár: 3.490 Ft




Fedezze fel a sakk lenyűgöző világát, a világ legnépszerűbb játékát. A készlet ezen részében koncentrálj, tervezd meg a mozdulataidat, és hívd ki ellenfeledet, hogy igazi sakkbajnok legyen.
Klasszikus, egyszerű szabályokkal, de mély stratégiát igénylő dáma játék is vár rád. Ugorj át ellenfeled bábuin, szerezd meg a királyi koronákat, és tervezd meg diadalodat a táblán.
Ennek a készletnek az utolsó, de ugyanilyen fontos része a triktrak – egy játék, amely mindhárom játékot egyesíti. Sakk, dáma és triktrak kihívások egy készletben. Építsd fel királyságodat, jósold meg ellenfeled lépéseit, és használd ki ennek a rendkívüli játéknak az egyedülálló lehetőségeit.
A klasszikus sakk kialakítás rendkívül népszerű és nagyra értékelik a játékosok szerte a világon. Időtlen varázsa évszázadokon át kitartott, és továbbra is vonzza a stratégiai játék új és tapasztalt rajongóit.
A fából készült sakk bábuk tökéletes ajándék a társasjátékok szerelmeseinek és a sakkrajongóknak is. Elegáns és tekintélyes ajándék, amelyet amatőrök és profik egyaránt értékelni fognak.





TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű kivitelezés
Klasszikus dizájn
3 az 1-ben
Deszka méretei: 29,5cm x 29,5cm
Játékosok ajánlott életkora: 6 éves kortól


KÉSZLET TARTALMA:






Vadonatúj 3 az 1-ben játékkészlet






Tovább
Tulajdonságok
Játék: Fából készült
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Sakk, dáma és triktrak játékok, 3az1" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: