Betöltés...

SU-30 RC sárga vadászrepülő

Ár: 12.990 Ft

SU-30 RC sárga vadászrepülő


Valósághű Modell: Ez a távirányítós repülőgép a valós modellen alapul, mely vonzó megjelenéssel rendelkezik. A repülőgépnek merev szárnya van, garantálva az igazi repülés élményét.
Stabil Vezérlés: A 2.4GHz-es távirányító jelnek köszönhetően stabil és interferencia-mentes vezérlést élvezhetsz. A maximális vezérlési távolság körülbelül 150 méter.
Könnyű Kezelhetőség: 2 csatornás vezérlésű, amit vezeték nélküli távirányítóval irányíthatsz. Az automatikus egyensúlyozási funkcióval a repülőgép gyors és kényelmes kezelést biztosít.
Stabil Repülés: A repülőgép 3 tengelyes giroszkóppal van felszerelve, amely garantálja a stabil repülést. Az aerodinamikai elvek alapján lett kialakítva, így erős erőt és önstabilitást biztosít a repülés során.
Tartós Anyag: Az ultra kemény EPP anyagnak köszönhetően ez a repülőgép kifejezetten ellenálló a fizikai behatásokkal szemben, csökkentve a károsodás esélyét. A propeller magas szilárdságú ABS + PC kompozit anyagból készült, jó keménységgel, deformáció nélkül és hosszú élettartammal.
Négy Irányú Repülés: A repülőgép képes emelkedni, csökkenni, balra és jobbra fordulni, ezáltal a pilóták könnyedén tanulhatják meg és élvezhetik a repülést saját tempójukban.
A távirányító 3db AAA elemmel(nem tartozék) működik.
Szárnyfesztávolság: 26 cm
Hossz: 31,5 cm


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "SU-30 RC sárga vadászrepülő" című hirdetést látja. (fent)