Betöltés...

Kreatív készlet modellező agyag (Light jumping) 24 szín 031658

Ár: 2.990 Ft

Kreatív készlet modellező agyag (Light jumping) 24 szín 031658

A könnyű ugráló modell Moon light sorozat egy kellemes tapintású modellező anyag különféle figurák és formák létrehozásához. Abszolút nem mérgező minden korosztály számára. A készletben: világos modell Hold világos agyag, műanyag dekorációk Ez a játék segít a gyermeknek megtanulni:
Fizikai tulajdonságok - összetörheti, kinyújthatja, modellezheti. A nyílt területen a világos agyag 12 órán belül megszilárdul, és megtartja szilárd alakját. Hogy az anyag puha maradjon. Tartsa olyan helyen, ahol a levegő nem fér hozzá. Az agyag rugalmasságának helyreállításához adjunk hozzá néhány csepp vizet.
illatok - minden agyagnak megvan a maga illata - színek és árnyalatokinnovatív színkeverési technológia, agyag keverésével új színek nyerhetőkA könnyű pattogó agyagnak varázslatos tulajdonsága vanha labdát formálsz belőle és szilárd felületre vagy a padlóra dobod, akkor pattogni fogA játék fejlesztése:
kezek és ujjak motoros készségeia mozgások koordinálása és a két kéz egyidejű használatakreativitás és képzelőerő, esztétikai ízlésmemória és figyelemtérbeli gondolkodás és logikabeszéd- és kommunikációs készségekkitartás és sok más hasznos készség
Súlya 0,1 kgHossza 19 cmSzélessége 3 cmMagasság 15 cmÉletkor 3+

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kreatív készlet modellező agyag (Light jumping) 24 szín 031658" című hirdetést látja. (fent)