Betöltés...

36 darabos színes gyurma készlet műanyag szobrász szerszámokkal - fejleszti a kézügyességet és a kreativitást - puha, könnyen gyúrható, keverhető (BB-

Ár: 2.990 Ft

36 darab habkészlet + 3 kétfelő spatula modellezéshez Az 36 színben kapható habkészlet – a készletben 36 tasak habmassza található 36 élénk színben. Ezek a színek élénkek és gyönyörűek, így ösztönzik a játékot és a kreativitást. A munka befejezése után pedig fantasztikusan mutatnak. Színek kombinálása is előny, amikor világosítani vagy sötétíteni szeretnénk egy színt, vagy olyan árnyalatot létrehozni, ami nincs benne a készletben. Egyszerűen kombináljuk a színeket, gyúrjuk össze a masszát egy ideig, és az új szín kialakul. Egy ötlet ajándékhoz – ez egy szuper ajándék gyerekeknek. Tulajdonságainak köszönhetően különféle szerkezeteket és formákat lehet létrehozni vele. Fantáziát fejleszt hihetetlenül és javítja a kézügyességet. Tökéletes ötlet szórakozáshoz otthon, iskolában és óvodában. Sokoldalú tulajdonságok – ez a varázslatos habnak sokoldalú tulajdonságai vannak. A habot sokféleképpen lehet használni, többek között: készítés, tépés, tükrözés, nyújtás, lövés, formázás, nyomtatás vagy illesztés. Tartozékokkal együtt – emellett a készlet tartalmaz spatulákat vágáshoz és modellezéshez. Köszönhetően nekik tökéletesen vághat vagy alakíthat egy adott elemet. Műszaki adatok – színek száma: 36 db; mellékelve van spatulák: igen, 3 db; hab tasakok száma: 36 db; tasak mérete: 7 x 4,5 x 2,5 cm; 1 tasak súlya: 10 g; csomag mérete: 42 x 28 x 6 cm; súly: 0,364 kg; súly a csomagolásban: 0,452 kg. Műszaki adatok: Színek száma: 36 db Mellékelve van spatulák: igen, 3 db Hab tasakok száma: 36 db Tasak mérete: 7 x 4,5 x 2,5 cm 1 tasak súlya: 10 g Csomag mérete: 42 x 28 x 6 cm Súly: 0,364 kg Súly a csomagolásban: 0,452 kg Tartalom: 36 tasak hab 3 modellező spatula A hab agyag egy puha, finom és pelyhes műanyag massza, amit gyúrhatunk, formázhatunk és nyújthatunk. Válassz a széles színskála közül, és merülj el a kreatív szórakozásban! Az alkotás öröme garantált ezzel a habkészlettel!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "36 darabos színes gyurma készlet műanyag szobrász szerszámokkal - fejleszti a kézügyességet és a kreativitást - puha, könnyen gyúrható, keverhető (BB-" című hirdetést látja. (fent)