Betöltés...

Könnyen hordozható kreatív és készségfejlesztő 5000 db-os vasalógyöngy készlet vödörben - sablonokkal, papírokkal és csipesszel (BB-22423)

Ár: 5.990 Ft

5000 db-os kreatív vasalógyöngy készlet vödörben Vezesse el gyermekét a kreativitás és szórakozás világába ezzel a fantasztikus vasalógyöngy készlettel! Az 5000 darab különböző színű gyöngy és a kiegészítő formák segítségével a gyermek fantasztikus alkotásokat hozhat létre, miközben fejleszti a kreativitását és kézügyességét. Jellemzők és előnyök: 5000 db színes gyöngy - a készlet tartalmaz 10 különböző színű gyöngyöt: fehér, fekete, barna, sárga, narancssárga, rózsaszín, piros, lila, zöld és kék. Az 5000 darab lehetőséget ad számtalan figura készítésére. Kész formák + alátétek - a készletben található előre elkészített formák, mint például csillag, szív, kör, négyzet és hatszög, segítenek a gyermeknek változatos és érdekes alkotások létrehozásában. Hordozható - a könnyű és praktikus kialakításnak köszönhetően a gyermek könnyedén magával viheti az iskolába, barátokhoz, vagy akár a kertbe. A vödör zárható fedéllel rendelkezik, így a szállítás is könnyű. Tanulás és szórakozás - a gyöngyökkel való játék nemcsak a kreativitást és a kézügyességet fejleszti, hanem serkenti a koncentrációt, fejleszti a képzelőerőt, és közben tanítja a csapatmunka és a szociális készségek fontosságát. Műszaki adatok: Gyöngyök száma: 5000 Méretek: 15 x 13 cm Fogó hossza: 11 cm Készlet súlya: 500 g Súly csomagolással: 600 g Az élmény minden színében - hagyja, hogy a kreativitás szárnyaljon!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Könnyen hordozható kreatív és készségfejlesztő 5000 db-os vasalógyöngy készlet vödörben - sablonokkal, papírokkal és csipesszel (BB-22423)" című hirdetést látja. (fent)