Betöltés...

Telefonra csatlakoztatható wifis, összecsukható kamerás drón 720P / 1080p HD felbontású állítható kamerával SKY-97 (BBV)

Ár: 18.990 Ft

Fedezze fel a világot madártávlatból ezzel az innovatív telefonra csatlakoztatható wifis, összecsukható kamerás drónnal! Az állítható, 720P felbontású kamera és a könnyen hordozható kialakítás révén tökéletes választás mind kezdőknek, mind tapasztalt pilótáknak. Főbb Jellemzők: 720 P kamera: Kiváló minőségű felvételek és éles fotók készítése, állítható szögű kamerával, hogy mindig megtalálja a legjobb perspektívát. Wifis kapcsolat: Egyszerűen csatlakoztatható okostelefonhoz, amely valós idejű képátvitelt és könnyű vezérlést tesz lehetővé az ingyenes alkalmazás segítségével. Összecsukható dizájn: Kompakt és könnyen hordozható kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye, anélkül, hogy nagy helyet foglalna. Egyszerű vezérlés: Felhasználóbarát irányítás, egygombos fel- és leszállás, valamint fej nélküli mód a könnyű és intuitív repülés érdekében. Stabil repülés: Beépített giroszkóp és légi stabilizátor biztosítja a sima és stabil repülést még szeles időjárási körülmények között is. Hosszú repülési Idő: Erőteljes akkumulátor, amely hosszú repülési időt biztosít, így több időt tölthet a levegőben. LED világítás: Beépített LED világítás a jobb láthatóság érdekében, így akár éjszaka is repülhet. Termékinformáció: Tápellátás típusa: Akkumulátor Csatlakozás: Bluetooth, Wi-Fi Maximális működési távolság: 100 m Töltési idő: 30-45 perc Autonómia repülési idő: 13 perc Maximális sebesség: 3m/s Szenzor felbontása: 3 Mpx Videó felbontás: Full HD, 1080P Látószög: 120 fok Automatikus repülési magasság karbantartás Méretek: 17 x 15 x 5 cm Szín: aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre. Az összecsukható kamerás drón ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megtapasztalni a drónreptetés izgalmát és rögzíteni a lélegzetelállító pillanatokat a levegőből. A 720 P  kamera lehetővé teszi a kristálytiszta videók és éles fotók készítését, míg az állítható szögű kamera segít megtalálni a tökéletes látószöget. A wifis kapcsolat révén egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonjához, így valós időben láthatja, amit a drón lát. Az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi a drón könnyű vezérlését és a felvételek azonnali megosztását barátaival és családjával. A drón összecsukható dizájnja biztosítja, hogy könnyedén magával viheti bárhová, anélkül, hogy nagy helyet foglalna. A kompakt méret ellenére a drón erőteljes akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú repülési időt biztosít, így több időt tölthet a levegőben. A felhasználóbarát irányítás, az egygombos fel- és leszállás, valamint a fej nélküli mód garantálják, hogy még a kezdők is könnyedén irányíthassák a drónt. A beépített giroszkóp és légi stabilizátor sima és stabil repülést biztosít, míg a LED világítás javítja a láthatóságot, lehetővé téve az éjszakai repülést is. Fedezze fel a világot egy új perspektívából ezzel a telefonra csatlakoztatható wifis, összecsukható kamerás drónnal, és rögzítse az élet legszebb pillanatait a levegőből!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Telefonra csatlakoztatható wifis, összecsukható kamerás drón 720P / 1080p HD felbontású állítható kamerával SKY-97 (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: