Betöltés...

Összecsukható rendőrrepülő parkoló

Ár: 13.990 Ft


RENDKÍVÜLI SZÓRAKOZÁS  - egy látszólag közönséges repülő valójában egy mobil rendőrőrs, egy kihajtható parkoló és egy transzporter egyben A parkolóval és mozgatható daruval ellátott, összecsukható rendőrrepülő egy vonzó és innovatív játék, amely sokfélét egyesít funkciók és kiegészítők, órákon át kreatív szórakozást biztosítva a gyerekeknek. 



ÉLETHŰ  - a rendőrségi repülőgépnek saját "húzd és engedd" meghajtója van . Csak húzza vissza és engedje el, és a gép lerepül a kifutón. Ezenkívül a repülőgép felszállásának hangja és a szárnyakon lévő fényhatások valósághűbbé teszik az egész akciót. 



1 JÁTÉK = SOK LEHETŐSÉG  – amikor a gép gyorsan leszáll, szétnyitható és mobil rendőrőrssé alakítható . Két fém harci jármű kétoldalas, zárt parkolókból, süllyesztett kijáratokon lép be az akcióba. A készlet 4 darab kiváló minőségű fém harci rendőrautót tartalmaz , és a gyereken múlik, hogy melyiket rejtik el a gépben. A felső szinten van egy speciális platform és egy indító , amely gyorsan elindítja az akcióban részt vevő autót. A gép farához egy 360 °-ban elforgatható daru van rögzítve , amely egy hajtókarnak köszönhetően rendelkezik egy platformmal az autók le- és behúzásához.     



INTERAKTÍV  - a gép orrában  4 színes gomb található, amelyek fény- és hangeffektusokat kapcsolnak be : felszállás, repülés, bejelentést megelőző hang és kellemes zene. A készlet számos kiegészítőt is tartalmaz, például útjelző táblákat, fákat, kúpokat és a mobil rendőrőrsön díszítő matricákat, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ízlésüknek megfelelően személyre szabják a játékot. Az útjelző táblákkal való játék segíthet a gyerekeknek megtanulni az alapvető közlekedési szabályokat.   


LEÍRÁS:



hangeffektusok: igen (repülőhangok felszállás, leszállás közben, zene és hang a bejelentést megelőzően)
fényhatások: igen (a motorok világítanak)
tápellátás: 3 x AA elem (nem tartozék)
mozgó elemek: igen (daru)
autóindító: igen (a gép hátulján)
meghajtók: igen (kézi hajtás)
az összehajtott sík méretei: 35 x 37 x 21,5 cm
a kihajtott sík méretei: 45 x 63 x 25 cm
súlya: 1,06 kg
súlya csomagban: 1,50 kg


BELEÉRTVE:



repülőgép - összecsukható rendőrőrs
360°-ban forgó daru
4 csúszda + hátsó csúszda a gép farából
4 fém rendőrségi harcjármű
sok úttartozék - útjelző táblák, fa, tűzcsap és kúpok
színes doboz
matricakészlet




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Összecsukható rendőrrepülő parkoló" című hirdetést látja. (fent)