Betöltés...

Mikroszkóp készlet gyerekeknek LED világítással, 100×, 300×, 1200× nagyítással, kiegészítőkkel

Ár: 3.990 Ft

Mikroszkóp készlet gyerekeknek LED világítással, 100×, 300×, 1200× nagyítással, kiegészítőkkel 



Képzelje csak el, milyen csodálatos dolgokat fedezhet fel egy mikroszkóppal. Hogy néz ki egy rovar, egy madártoll, egy levél, az ujja, egy hajszál vagy a sókristályok nagyítás alatt? A mikroszkóp segítségével a hétköznapi tárgyak feltárják mikrotitkaikat, és csodálatos, a szem számára korábban elérhetetlen képeket fedezhet fel. Ez a csodálatos készlet bevezet a mikrobiológia, a tudomány és a természet csodálatos világába.


A mikroszkóp három lencsével ellátott forgó objektívvel rendelkezik. A lencsék 3 féle nagyításúak 100 ×, 400 × vagy 1200 × nagyítással rendelkeznek. A készüléken a lencsemagasság is állítható. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha a vizsgált elemet több nagyítással szeretne látni.


A mindennapokban az elemek kutatási tárgyakká válnak. A mikroszkóp nagyszámú kiegészítő tartozékaival, -mint például: csipesz, spatula, tárgylemezek és kémcsövek – számtalan vizsgálati és felfedezési lehetőséget nyújt. A készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van.


A fényforrást a készülék alján található LED lámpa biztosítja, ez adja a preparátum megfelelő megvilágítását. A lámpa állítható, leengedheti és feljebb tolhatja.


Ez a mikroszkóp a tartozékkészlettel minden kis tudósnak nagy örömet okoz. A készüléknek köszönhetően a mikroszkopikus világnak nem lesz titka előttünk.


Tulajdonságok: 




Szín: fehér/fekete/szürke
Anyag: műanyag + fém
Tápellátás: 2 db AA elem
LED fényforrás
Állítható lencsemagasság
Dönthető szerkezet
Nagyítási fokozatok száma: 3
Nagyítás: 100 ×, 400 ×, 1200 ×
Méretek: 22 × 12,5 × 8 cm
Súly: 0,188 kg


A csomag tartalma: 




1 db mikroszkóp
1 db csipesz
1 db spatula
1 db kés
1 db csavarhúzó
1 db keverő
3 db tárgylemez
2 db kémcső
1 db tárolódoboz




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mikroszkóp készlet gyerekeknek LED világítással, 100×, 300×, 1200× nagyítással, kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)