Betöltés...

Összecsukható, hordozható napozószivacs, háttámasszal és párnával, 50x150 cm méretben, kék

Ár: 7.490 Ft

Összecsukható, hordozható napozószivacs, háttámasszal és párnával, 50x150 cm méretben, kék 



Ha szeretne egy kis pihentető szünetet tartani a mindennapi pörgésben, akkor ez az állítható háttámlával ellátott napozószivacs olyan kiegészítő, amelyet mindenképpen be kell szereznie!


A hordozható napozószivacs rendkívül praktikus, nagy hasznát fogja venni a tengerparton, a strandon, a kertben vagy a telken való időtöltés közben. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a tengerparti kirándulás vagy a kertben való tartózkodás élménnyé és pihenéssé válik.


A napozóágy kiváló minőségű anyagokból készült, így ellenáll a különböző mechanikai sérüléseknek és könnyen tisztán tartható. Váza masszív acélcsöves, amelynek átmérője 13 mm. A huzat és a párna Oxford 600D anyagból készült vízálló PVC bevonattal, így ellenáll a víznek és a túlzott nedvességnek.


A strandszőnyeg összecsukható szerkezetének és kis súlyának köszönhetően rendkívül könnyen szállítható kiegészítő. Összehajtott méretei 50 × 50 cm, így kis helyet foglal, a vállpánt pedig biztosan megkönnyíti a strandra való szállítást.


Tulajdonságok: 




Vízálló kivitel
Összecsukható szerkezet
Állítható háttámla
Könnyen szállítható
Maximális terhelés: 100 kg
A huzat anyaga: Oxford 600D
Vízálló PVC bevonat
A váz anyaga: acél
Csőátmérő: 13 mm
Vízálló PVC bevonat
Kinyitott méret: 150 × 50 cm
Összecsukott méret: 50 × 50 cm
Súly: 1,859 kg


A csomag tartalma:



1 db összecsukható napozószivacs háttámasszal és párnával




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Összecsukható, hordozható napozószivacs, háttámasszal és párnával, 50x150 cm méretben, kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP