Betöltés...

Összecsukható kemping szett, 1 db alumínium asztal 4 db székkel, 120×60,5 cm-es asztallappal

Ár: 17.990 Ft

Összecsukható kemping szett, 1 db alumínium asztal 4 db székkel, 120×60,5 cm-es asztallappal 



Az összecsukható kempingasztal háromszintű asztalbeállítása lehetővé teszi, hogy a magasságot egyénileg az Ön igényeihez igazítsa. Ennek köszönhetően az asztal alkalmas lesz felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Könnyedén használható készletként akár egy kültéri gyermek születésnapi buli során is.


A szett kinyitása és összeállítása kevesebb mint egy percet vesz igénybe. Az asztallap bőrönd formára csukható, amelybe elrejthetők a székek. Csak nyissa ki a bőröndöt, vegye ki és hajtsa ki a székeket, hajtsa ki az asztallábakat és rögzítse őket. Az asztal biztonsági záróelemekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy kinyíljon használat vagy szállítás közben.


Összecsukott állapotban az asztal a székekkel kis helyet foglal és könnyű. Ennek köszönhetően könnyedén magával viheti utazásai során. Elfér a lakókocsiban, az egyterű csomagterében vagy egyszerűen a csomagtartóban. Hordozófogantyúja még könnyebbé teszi a szállítást. A szett kirándulások, nyaralások alkalmával, a kertben vagy akár a teraszon egyaránt kiválóan használható.


A kempingszettet 4 személy használhatja, felnőttek és gyerekek egyaránt. Tökéletes egy család 

számára, amelyik a városon kívüli kirándulást tervez egy hangulatos piknikre. A székek tartós anyagból készültek, a széleken dupla varrással, ami jelentősen növeli a tartósságukat, az asztaltól függetlenül külön-külön is használhatók.


Az asztalon van egy nyílás napernyő számára, amely lehetővé teszi, hogy a készletet biztonságosan használhassa még a forró nyári napokon is, árnyékot biztosítva étkezés vagy beszélgetés során.


Tulajdonságok:



Összecsukható
Könnyedén hordozható
Helytakarékos kivitel
4 személyes szett
Asztallap anyaga: MDF + acél
Szék anyaga: Oxford szövet + acél
Maximális asztalterhelés: 40 kg
Maximális székterhelés: 90 kg
Asztal méretei: 120×54-62,5-60,5×70 cm 

Székméretek: 26,5×35 cm
Méretek összecsukott állapotban: 60,5×6,5×61 cm
A készlet súlya: 6,85 kg
Napernyőnyílás átmérője: 4 cm


A csomag tartalma:



1 db összecsukható kempingasztal
4 db összecsukható szék




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Összecsukható kemping szett, 1 db alumínium asztal 4 db székkel, 120×60,5 cm-es asztallappal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP