Betöltés...

Overmax X-Flash távirányítós RC buggy 45 km / h 604201802

Ár: 46.990 Ft

Overmax X-Flash távirányítós RC buggy 45 km / h 604201802
Overmax X-Flash távirányítós RC buggy | RC autó - 45 km / h, 1:18, 2 akkumulátor, összkerékhajtás, 100 m, olaj lengéscsillapító, LED fényszórók
A távirányítós buggy | Az Overmax X-Flash terepjáró nem hagy kívánnivalót maga után a vezetési élmény szempontjából. Ez egyaránt alkalmas kezdőknek és haladóknak. Mert hihetetlenül gyors 45 km / h sebességével még az ambiciózus RC-sofőrök sem fognak unatkozni. A kiváló minőségű kivitelezés miatt ezt az RC bugyt is nagyon könnyű a pályán tartani, ezért kezdőknek is ajánlható. A 4 önállóan működő olaj lengéscsillapító bármilyen terepet elsajátít, és rendkívül robusztus az ütések és ütések ellen. A 4 km-es összkerékhajtásnak köszönhetően a 45 km / h-s sebesség könnyen elérhető az úton! A távirányító hatótávolsága kb. 100 méter sugarat ölel fel! A mellékelt második akkumulátorral 2 x 20 percet vezethet anélkül, hogy azonnal be kellene fejeznie a túrát. A tetőn, valamint az autó elején található LED fényszórók sötétben is csodálatosan melegítik a területet.
Ez a modellautó tökéletes bevezetés a modellkészítéshez, amelyben egy kis kézi készség is hasznos.Többek között ez is rendszeres gondozást és karbantartást igényel.
A következő gondozási utasításokat be kell tartani:
- A legjobb, ha minden út után eltávolítja a szennyeződést az autóból, hogy megőrizze az egyes alkatrészek mozgásszabadságát.- Szárítsa le az autót, ha vízzel érintkezik, hogy ne sérüljön az elektronika.- Az akkumulátorokat legalább kéthetente töltse fel és töltse le. Akkor is, amikor az autót nem használják. Tehát megtartják teljes kapacitásukat.
Megfelelő alkatrészeket a mellékelt alkatrész-katalógusból lehet megvásárolni.
Jegyzet:Szállításkor a jármű karosszériáján található egy védőfólia, amely könnyen eltávolítható.
A termék jellemzői - RC Buggy :- 100 m-es hatótávolság- Méret: 1:18- Sebesség: 45 km / h-ig- Sport futómű - nagyon robusztus és rugalmas- valódi LED fényszórók a tetőn és az elején- Megerősített nejlon váz - nagyon szívós és törésbiztos- Akkumulátor: erős 850 mAh, 7,4 V- Menetidő egy akkumulátor töltéssel: 20 perc- A távirányítóhoz 3 AA elem szükséges- 4 önállóan működő olaj lengéscsillapító- Összkerékhajtás- Az autó méretei: 26,5 x 19,5 x 11 cm (HxSxM)

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.16
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Overmax X-Flash távirányítós RC buggy 45 km / h 604201802" című hirdetést látja. (fent)