Betöltés...

Mini asztali foci, fa futballasztal, csocsó gyerekeknek, 12 játékossal, 2 labdával, 50×31×10 cm méretben

Ár: 7.290 Ft

Mini asztali foci, fa futballasztal, csocsó gyerekeknek, 12 játékossal, 2 labdával, 50×31×10 cm méretben 



A mini asztali foci izgalmas játék, amelyet gyerekek, tizenévesek és felnőttek egyaránt rajongással kedvelnek. A játék nagyszerű módja annak, hogy összekapcsolja a generációkat. Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne szeretné kipróbálni a játékot. Itt nem kell különbséget tenni a szöglet és a büntető között, hogy remekül szórakozhasson. Mindössze reflexekre, precíz mozdulatokra és egy kis szerencsére van szükség.


A futballasztal nagyszerű ajándéklehetőség minden sport- és versenyrajongó számára. Tökéletes otthoni játékra, valamint partikon, iskolai klubokban vagy játéktermekben való játékra is. Tökéletes ajándék lesz bármilyen alkalomra, pl. születésnapra, névnapra vagy karácsonyra.


A készletben 2 labda is található, így nem kell aggódnia, ha netán az egyiket véletlenül elveszíti. Az asztal két oldalán elhelyezett kapuk növelik a játék kényelmét. Ezen kívül minden egyes vezetőrúd stopperekkel rögzített, aminek köszönhetően az asztal stabil marad az izgalmas és önfeledt játékok során is, és nincs kitéve semmilyen sérülésnek.


A vezetőrudakon speciálisan profilozott, csúszásmentes fogantyúk vannak
- mindkét oldalon -, ami biztos fogást és pontos mozdulatokat biztosít. Még az izzadt
kezek is tökéletesen fogják a fogantyút.


Minden kapunál található egy gólszámláló, ami a hagyományos modellekhez képest stílusosabban mutat és praktikusabb a használata is. Nem kell többé megjegyezni az eredményt – a játék hevében könnyű elfelejteni vagy "véletlenül" hozzáadni néhány gólt az eredményhez. Ez a gólszámláló igazságossá teszi a meccseket, és biztosan a jobb lesz a nyertes!


Tulajdonságok: 




Kortól független játéklehetőség
Tökéletes otthoni és partyjáték
2 darab labda
Stopperekkel rögzített vezetőrudak
Speciálisan profilozott, csúszásmentes fogantyúk 

Praktikusan használható gólszámlálók
Nagyszerű ajándékötlet
Anyag: fa, műanyag, fém
Játékosfigurák száma: 12
Méret: 50 × 10 × 31 cm
Súly: 1905 g


A csomag tartalma:



1 db játékasztal
12 db játékos
2 db labda
1 csomag szerelőkészlet




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mini asztali foci, fa futballasztal, csocsó gyerekeknek, 12 játékossal, 2 labdával, 50×31×10 cm méretben" című hirdetést látja. (fent)