Betöltés...

Játék vízipuska, 60 cm-es méretben, 1,25 literes víztartállyal, 6 m lőtávval

Ár: 3.890 Ft

Játék vízipuska, 60 cm-es méretben, 1,25 literes víztartállyal, 6 m lőtávval 



A vízipuskával a gyerekek és a felnőttek is kétségtelenül szívesen játszanak. Sikeresen eljátszható a katona, rendőr, vadász, titkosügynök, szökevény vagy kalóz szerep. Az egyetlen korlátot a képzelet jelenti!


A vízi játékfegyver rendkívül könnyen használható, nem igényel bonyolult lépéseket. A játékot ajánlott kültéren használni, mert így minimálisra csökkenthető a ház vagy a lakás berendezéseinek esetleges károsodásának kockázata. A játékpuska 60 cm hosszú, tartálya 1,25 liter vizet képes tárolni, ami hosszabb szórakozást garantál anélkül, hogy rövid időn belül újra kellene tölteni, a hatótávolsága is kiemelkedő akár 6 méter is lehet.


Ezenkívül a szabadban töltött játékidő, az egész test fokozott oxigénellátásával pozitív hatással van a gyermek kondíciójára és egészségére. A vízipuska tökéletes egyéni és csoportos játékra egyaránt. A sok aktivitást és együttműködést igénylő csoportos játék fejleszti az integrációs és szociális készségek fejlődését.
Javítja a pontosságot, a koncentrációt és a motoros koordinációt, serkenti a kreativitást, valamint pozitív hatással van a mozgékonyságra és a reakciósebességre. A játék nemtől és kortól függetlenül egyaránt használható, a termék könnyű,
így utazáskor autóban is gond nélkül szállítható.


A játék kiváló ajándék is lehet, remek szórakozást nyújt az udvaron, a kertben, a teraszon vagy a medence mellett.


Tulajdonságok: 




Játék vízipuska
Egyéni és csoportos játékra is alkalmas
Nemtől és kortól függetlenül használható
Fejleszti a pontosságot és a koncentrációt
Anyag: PP és egyéb PE
Hatótávolság: kb. 6m
Tartály kapacitása: 1,25 l
Méret: 60 × 13 × 26 cm
Súly: 500 g


A csomag tartalma:



1 db vízi játékfegyver




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Játék vízipuska, 60 cm-es méretben, 1,25 literes víztartállyal, 6 m lőtávval" című hirdetést látja. (fent)