Betöltés...

Összecsukható horgászszék, árnyékolóval, pohártartóval, 100 kg teherbírás, terepszínű

Ár: 13.990 Ft

Összecsukható horgászszék, árnyékolóval, pohártartóval, 100 kg teherbírás, terepszínű 



Ez a kényelmes és praktikus horgászszék kifejezetten a horgászat szerelmeseinek készült. Összecsukható és hordozható, így tökéletes lesz horgászatokhoz a vízpartra, de strandra, kempingezésre vagy piknikre is kiváló lesz. A széket masszív kivitelezés és tartósság jellemzi. Csőváza rendkívül stabil és tartós, az ülőfelület megerősített anyagból készült, ezeknek köszönhetően akár 100 kg-os terhelést is kibírnak.


A gondosan megtervezett és kialakított szék méretei erősebb testalkatúak számára is kényelmes pihenést tesznek lehetővé. Tökéletes a hosszú távú üléshez - nagyon kényelmes és ergonómikus. A horgászszék további előnye, hogy a karfák magasságát az Ön igényeihez igazíthatja. A karfán kialakításra került egy pohártartó egy pohár vagy egy üveg ital számára.


A szék egy speciális, állítható árnyékolóval van felszerelve, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű árnyékot, igény szerint levehető, így bármikor eltávolítható.
A horgászszék gyorsan és egyszerűen kinyitható és összecsukható. Összecsukva kis helyen tárolható és könnyen szállítható – az árnyékoló egy praktikus cipzáras hordozóvá alakul át, melynek vállpántjával kézben vagy vállon is hordozható.


Tulajdonságok: 




Masszív, strapabíró kivitel
Kiváló anyaghasználat
Kényelmes testhelyzetet biztosít
Kinyitható/összecsukható
Hordozható
Szín: terepszínű
A váz anyaga: vas + PP
A borítás anyaga: EPE hab + PVC + PU
Maximális terhelés: 100 kg
Méretek: 92 × 128,5 cm
Méretek a tárolóban: 92 × 18 × 18 cm
A vállpánt hossza: 70 - 83 cm
Súly: 3,075 kg


A csomag tartalma:



1 db horgászszék
1 db napellenző/hordozó




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Összecsukható horgászszék, árnyékolóval, pohártartóval, 100 kg teherbírás, terepszínű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP