Betöltés...

Kinetikus homok készlet 2kg öntőformákkal, felfújható homokozóval -kék

Ár: 6.990 Ft

Kinetikus homok készlet 2kg öntőformákkal, felfújható homokozóval -kék
Ez a kinetikus homok készlet fantasztikus szórakozást biztosít, amely serkenti a képzeletet és lehetővé teszi különféle formák létrehozását. Az alábbiakban bemutatjuk a készlet főbb jellemzőit:
KINETIKUS HOMOKTartalom: A készlet 2 kg kinetikus homokot tartalmaz, amely kellemes tapintású és könnyen formázható.Összetétel: Nem mérgező homok, amely 98%-ban homokból és 2%-ban "varázslatból" áll, így tökéletes anyag a kreatív játékhoz.ÖNTŐFORMÁKTartalom: A készlet 16 műanyag öntőformát tartalmaz, amelyek lehetővé teszik különféle alakzatok és minták létrehozását a homokból.Használat: A formák könnyen használhatók, és konkrét struktúrákat adnak az alkotásoknak.PUMPATartalom: A készlethez tartozik egy pumpa, amely megkönnyíti a homokozó felfújását, ideális különféle játékhelyzetek létrehozásához.FELFÚJHATÓ HOMOKOZÓMéretek: A készlet tartalmaz egy 56 x 40 cm-es felfújható homokozót, amely remek kiegészítő a kinetikus homokkal való játékhoz.KÖNNYŰ TISZTÍTHATÓSÁGTisztítás: A kinetikus homok nem tapad a kezekhez, nem szárad ki és nem keményedik meg, így könnyen tisztítható játék után. Egyszerűen lemosható vízzel.FORMÁZÁS ÉS KREATIVITÁSFejlesztés: A kinetikus homok ösztönzi a különféle formák és minták létrehozását, amely javítja a gyermek kreatív és kifejező készségeit.
ÉRINTÉS ÉS SZENZOROS INTEGRÁCIÓFejlesztés: A kinetikus homokkal való játék serkenti a gyermek érintésérzékét, ami befolyásolja a szenzoros integrációt és fejleszti a gyermek képességét a szenzoros ingerek érzékelésére és megértésére.PRAKTIKUS CSOMAGOLÁSCsomagolás: A készlet tartalma egy praktikus, 25 x 18 x 11 cm méretű dobozban van csomagolva.Felhasználás: Kiválóan alkalmas otthoni használatra, óvodákba vagy foglalkozásterápiás irodákba.Ez a készlet órákig tartó kreatív szórakozást nyújt, miközben fejleszti a gyermek képzelőerejét és manuális készségeit.






Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.07.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kinetikus homok készlet 2kg öntőformákkal, felfújható homokozóval -kék" című hirdetést látja. (fent)