Betöltés...

Ultrakönnyű sport hátizsák, 2 literes szívószálas hidratáló tasakkal, futáshoz, biciklizéshez, szürke

Ár: 5.790 Ft

Ultrakönnyű sport hátizsák, 2 literes szívószálas hidratáló tasakkal, futáshoz, biciklizéshez, szürke 



A sport hátizsák egy nagyon hasznos kiegészítő, amely tökéletes futáshoz vagy kerékpározáshoz. Motorozáskor is jól használható, valamint kiránduláson és családi pikniken is. A legtöbb szabadtéri tevékenység végzése közben is kényelmesen használható.


Az ultrakönnyű hátizsák egy kompakt darab, amellyel a legszükségesebb dolgokat magával viheti kirándulás, futás, kerékpározás vagy motorozás alkalmával. A hátizsákba például pénztárcát, telefont, kulcsokat, vizes palackot stb. is tehet.


A hátizsák hát felőli része puha párnákkal és lélegző anyaggal rendelkezik, mellkaspántja állítható, amely lehetővé teszi, hogy a hátizsákot viselője a saját alakjához igazítsa. A hátizsák és a pántok alakja lehetővé teszi az aerodinamikus sziluett fenntartását továbbá elősegítik a jó szellőzést.


A sport hátizsák egy 2 literes, szívócsöves víztároló tasakkal is használható, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen hidratálni a szervezetet hosszú távú futások vagy más fizikai tevékenységek során. Egy teli tasak kb. 4 óra futáshoz elegendő.


Tulajdonságok: 




Sport hátizsák
Könnyű és légáteresztő anyag
Állítható mellkaspánt
Ultrakönnyű súly
Víztároló szívócsővel
Huzat: poliészter
Töltet: EPE hab
Rögzítőelemek: nejlon + PP
Víztároló tasak: EVA + PP + szilikagél + PVC + PE + gumi
Vállpántok beállítása: 39 - 72 cm
Méret: 43 × 23 × 1,5 cm
Súly: 0,17 kg


A csomag tartalma:



1 db sport hátizsák
1 db víztároló tasak
1 db szívócső




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.06
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Ultrakönnyű sport hátizsák, 2 literes szívószálas hidratáló tasakkal, futáshoz, biciklizéshez, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP