Betöltés...

Kétszemélyes kerti függőágy, 260x160 cm méretben, 150 kg teherbírással, színes

Ár: 6.890 Ft

Kétszemélyes kerti függőágy, 260x160 cm méretben, 150 kg teherbírással, színes 



A függőágy vastag, strapabíró pamut anyagból készült, a rugalmasságot növelő kis mennyiségű poliészterrel. A tartós, kellemes tapintású anyag jó légáteresztő, megfelelő szellőzést tesz lehetővé, ami nagy kényelmet biztosít a forró napokon történő használat során.


A függőágy fából készült keresztrudakkal rendelkezik, így úgy nyitható ki, mint egy ágy. A gyors szétszedhetőségnek köszönhetően mindenhová magával viheti, kis helyen elfér, ideális szabadtéri kirándulásra, strandra, kempingezéshez vagy csak a kertben. Szabadon napozhat, olvashat, pihenhet vagy szemlélheti a környezetet benne. A kényelmes hordozást és a gyors felszerelést a hordozózsák és a rögzítőkötelek biztosítják.


Használat közben a kényelem mellett a biztonság is garantált. A vastag fonott zsinórok és a legmagasabb minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően, nem kell aggódnia a leesés miatt. A súlya úgy oszlik el, hogy megvédje Önt, a függőágy biztonságosan használható 150 kg-ig. Szinte bárhová felakasztható, csak a két végét
szükséges kötelekkel rögzíteni egy stabil felületre, pl. fák, oszlopok stb. között.


Tulajdonságok: 
 




Kültéri függőágy
Anyag: pamut + poliészter, fa
Max. terhelés: 150 kg
Anyagméret: 180×160 cm
Teljes méret: 260×160 cm
A fakeret hossza: 80 cm
Szín: többszínű (kék/zöld)
Súlya: 1,788 kg


A csomag tartalma:



1 db függőágy
2 db rögzítőzsinór
1 db tárolózsák




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.06
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kétszemélyes kerti függőágy, 260x160 cm méretben, 150 kg teherbírással, színes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP