Betöltés...

Fa szerszámkészlet, szerszámosláda gyerekeknek, fejlesztőjáték, kreativitás-, logika- és készségfejlesztő szett

Ár: 5.490 Ft

Fa szerszámkészlet, szerszámosláda gyerekeknek, fejlesztőjáték, kreativitás-, logika- és készségfejlesztő szett 



A játék barkácskészlet hagyományos, a valóságban használatos szerszámokból és szerelvényekből áll, amelyeket egy zárható láda tartalmaz. A fából készült szerszámosláda belsejében számos rekesz található, amelyekben a kisgyermek elrendezheti a tartozékokat.


A fa szerszámkészlet tartalmaz például kalapácsot, csavarhúzót, fogót, vonalzót, szögvasat, fűrészt, csavarokat, anyákat és lyukas elemeket a kreatív barkácsoláshoz. A ládán egy vastag zsinórból készült kényelmes fogantyú lett elhelyezve, belsejében számos rekesz és tárolóhely található az összes szerszám elrendezésére.


A fából készült játékok strapabíró konstrukciójuknak köszönhetően időtálló játéklehetőséget biztosítanak. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig is nagyon népszerűvé tette. Az alapanyag természetes színében és festve is jól mutat.


A játék a legkisebbek számára is biztonságos. Minden faelem tökéletesen csiszolt és környezetbarát, egészségre ártalmatlan festékkel festett. Ezenkívül nincsenek kiálló, éles elemek, amelyek kárt tehetnének a gyermekben. A természetes alapanyagnak köszönhetően, még ha a gyermek a szájába is veszi a játékot, nem érintkezik mesterséges anyagokkal.


A fajáték formái és élénk színei serkentik a gyermekek fantáziáját és kreativitását. Az egyes elemek ösztönzik a kicsiket abban, hogy használják a kis ujjaikat, amely fejleszti a kézügyességüket és a szem-kéz koordinációjukat. A készletben található elemekkel a gyermek egyszerűbb szerkezeteket hozhat létre, ezzel fejlesztheti a memóriáját, a logikus gondolkodását.


A készlet olyan kreatív játék, amely ideális az önálló játékhoz, de a testvérekkel, kortársakkal és szülőkkel való közös játékhoz is kiválóan alkalmas. A játék megtanítja a gyermeket a dolgok rendben tartására, hogy minden szerszámnak, csavarnak megvan a saját helye, és vigyázni kell arra, hogy ne vesszenek el. Ezen felül játszva ismerheti meg, hogy melyik kéziszerszám mire való.


Tulajdonságok: 




Kreatív készségfejlesztő játék
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól
Strapabíró és időtálló
Anyag: fa, ABS + pamutzsinór + vas
Méretek: 8×20×30 cm
Súly: 1,36 kg


A csomag tartalma:



2 db kalapács
1 db fűrész
1 db csillag csavarhúzó 

1 db lapos csavarhúzó
1 db fogó
1 db vonalzó
1 db szögvas
2 db csavarkulcs
2 db fiók
2 db lyukas elem
6-6 db csavar és anyák
1 db szerszámosláda




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.10.04
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa szerszámkészlet, szerszámosláda gyerekeknek, fejlesztőjáték, kreativitás-, logika- és készségfejlesztő szett" című hirdetést látja. (fent)