Betöltés...

Gumicsizmás, vízhatlan, kantáros horgásznadrág, csúszásmentes talppal, fekete, 44-es méretben

Ár: 8.790 Ft

Gumicsizmás, vízhatlan, kantáros horgásznadrág, csúszásmentes talppal, fekete, 44-es méretben 



A gumicsizmás horgásznadrágot kiváló minőségű anyaghasználat jellemzi, így hatékony védelmet nyújt a vízzel szemben. A kantárral ellátott horgásznadrágot viselve egész napos horgászatokon is biztonságosan gázolhat a vízben a beázás veszélye nélkül.


Az ilyen típusú horgászöltözetek különböző időjárási körülmények között is jól használhatók, hideg víz nem jelent problémát a horgászbakancsoknak, mivel az anyag még nagyon alacsony hőmérsékleten is megőrzi tulajdonságait. A csúszásmentes talpnak köszönhetően biztonságosan járhat a vízben nehéz talajon, pl. köveken vagy sárban.


A ruha gumira emlékeztető rugalmasságú és a kettős hegesztési technikának köszönhetően rendkívül ellenáll a mechanikai sérülésekkel szemben, a vízből kilógó ágak sem jelentenek kihívást! A kantárokat könnyen beállíthatja magasságához és az éppen viselt felsőruházat típusához. A megfelelően beállított kantárok nem korlátozzák a mozgást, biztosítják a kényelmes horgászatot.


Tulajdonságok: 




Méret: 44
Betét hossza: 27 cm
Szín: fekete
Méretek: 137 x 60 cm
A pánt hossza: max. 60 cm
Anyag: 100% PVC
A kantár anyaga: 75% nejlon + 25% PP
Súly: 2,35 kg


A csomag tartalma:



1 db horgászöltözet




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.06
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gumicsizmás, vízhatlan, kantáros horgásznadrág, csúszásmentes talppal, fekete, 44-es méretben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP