Betöltés...

Elektromos driftelő háromkerekű roller -led világítás

Ár: 84.990 Ft

Elektromos driftelő háromkerekű roller -led világítás, bluetooth hangszóró


Elektromos driftelő háromkerekű roller Bluetooth hangszóróval és LED világítással: állítható távolság, állítható ülés, Bluetooth kapcsolat telefonnal, zenehallgatás a roller hangszóróján.
Tökéletes tapadás az elektromos driftelő háromkerekű rollerrel. Az elektromos driftelő háromkerekű roller a modern közlekedés új dimenzióját nyitja meg. Kényelmes és szórakoztató utazásra tervezve, ideális választás minden korosztály számára, 7 éves kortól egészen a felnőttekig.
Vidd haza a jövőt ma és élvezd a szabadságot, amit ez a fantasztikus roller kínál!
Funkciók és Tulajdonságok:
Gyorsaság fokozatok: A roller három különböző sebességfokozattal rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő tempót. Bluetooth hangszóró: Csatlakozz a beépített Bluetooth hangszóróhoz, hogy zenével kísérje az utazásodat és még jobban fokozza az élményt.LED világítás: A roller LED világítással van felszerelve, amely nemcsak a biztonságodat szolgálja, hanem egyedi stílusával is kiemelkedik a tömegből. Az első lámpa színesen világít, míg a hátsó kerék vibráló fényekkel kápráztat.Állítható távolság: Az ülés és a lábtámasz közötti távolság állítható, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb pozíciót.Terhelhetőség: Akár 100 kg-ig terhelhető, lehetővé téve a biztonságos használatot gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.Anyag: Kiváló minőségű anyagokból készült, beleértve a strapabíró műanyagot, acélt és csövet, hogy hosszú élettartamot biztosítson.Teljesítmény: Egyetlen töltéssel akár több órán keresztül is képes közlekedni, így hosszú utakat is kényelmesen megtesz.Az Elektromos Driftelő Háromkerekű Roller a jövő közlekedési eszköze, amely ötvözi a modern technológiát a stílusos designnal.Legyen az egy rövid városi kiruccanás vagy egy hosszabb utazás, ez a roller mindig a te oldaladon áll. Vidd haza a jövőt ma és élvezd a szabadságot, amit ez a fantasztikus roller kínál!Hatótávolság 10 km
A termék jellemzői:
Akkumulátor kapacitása: 36V lítiumSebbeség: 3 fokozat ~ 10-20 km/óraMérete: 69.5x55.5x22 cmSúly: 13 kg

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Elektromos driftelő háromkerekű roller -led világítás" című hirdetést látja. (fent)