Betöltés...

Nail Glam Deluxe manikűrszalon kicsiknek – körömreszelővel, matricákkal, körömlakkokkal és csillámporokkal – minden, ami csillogás és divat! (BBJ)

Ár: 5.990 Ft

Lépj be a csillogás és divat világába a Nail Glam Deluxe Manikűrszalon kicsiknek készült készletével! Ez a lenyűgöző szett mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szüksége van ahhoz, hogy megalkossák a legdivatosabb és legcsillogóbb körmöket. A kreativitás és a szórakozás garantált, miközben a gyerekek megtanulják az alapvető manikűr technikákat és saját stílusukat fejlesztik. Játékbemutató A Nail Glam Deluxe Manikűrszalon egy átfogó manikűrkészlet, amely tökéletes választás minden kis divatrajongónak. A szettben található különféle eszközök és díszítők lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját egyedi körömmintákat alkossanak és kifejezzék kreativitásukat. Készlet tartalma Körömreszelő: Kiváló minőségű körömreszelő, amely segít formázni és simává tenni a körmöket. Körömlakkok: Több színben elérhető, gyermekbarát körömlakkok, amelyek könnyen felvihetők és lemoshatók. Matricák: Vidám és divatos matricák, amelyekkel egyszerűen díszíthetők a körmök. Csillámporok: Ragyogó csillámporok különböző színekben, hogy a körmök még csillogóbbak és látványosabbak legyenek. Használati útmutató: Részletes útmutató, amely lépésről lépésre bemutatja a manikűr folyamatát és a különböző díszítési technikákat. Fejlesztő hatás A Nail Glam Deluxe Manikűrszalon használata során a gyerekek: Kreativitásukat fejleszthetik: Saját egyedi körömminták megalkotásával. Finommotoros készségeiket javíthatják: A körömlakkok és matricák pontos felhelyezésével. Önbizalmukat növelhetik: Amikor büszkén viselik saját készítésű körömdíszeiket. Főbb jellemzők: Manikűr készlet kicsiknek 3 db színes körömlakk – kék, sárga, rózsaszín A körömlakk egyszerűen leszedhető Köröm szárítógép, 2 darab AA elemmel működik (nem tartozék) Körömmatricák 2 doboz csillámpor Körömreszelő 2 db lábujj elválasztó szivacs A szett használata 5 éves kor felett ajánlott Biztonság és minőség A Nail Glam Deluxe Manikűrszalon minden egyes darabja biztonságos és gyermekbarát anyagokból készült. A körömlakkok vízbázisúak és könnyen lemoshatók, így a szülők is nyugodtak lehetnek a játék közben. Ajánlott korosztály Ezt a manikűrkészletet 5 éves kortól ajánljuk. A kisebb gyerekek számára a szülői felügyelet javasolt a biztonságos és sikeres használat érdekében. Összegzés A Nail Glam Deluxe Manikűrszalon kicsiknek a tökéletes ajándék minden kis divatkedvelő számára. A játék nem csak szórakoztató, de fejlesztő is, miközben lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy kifejezzék kreativitásukat és saját stílusukat. Hozza el otthonába a divat és csillogás világát ezzel a fantasztikus készlettel, és nézze, ahogy gyermeke órákon át elmerül a kreatív alkotásban!  

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Nail Glam Deluxe manikűrszalon kicsiknek – körömreszelővel, matricákkal, körömlakkokkal és csillámporokkal – minden, ami csillogás és divat! (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: