Betöltés...

Gyermeksátor szürke és rózsaszín

Ár: 10.390 Ft


ÚJ  MODELL – a sátor egy teljesen új, továbbfejlesztett modelljét készítettük el. Rózsaszín és szürke színkombinációt használtunk csillag motívummal. Ezenkívül gyönyörű pomponok találhatók a fodrokon, amelyek még vonzóbbá teszik. A sátor 6 bejárati lyukkal és kúpos tetővel rendelkezik. Az egész fantasztikusan néz ki, és tökéletesen illeszkedhet bármely helyiségbe .



NAGY - a sátor mérete lehetővé teszi, hogy egyszerre több gyerek tartózkodjon ott, vagy sok kabala, párna vagy egyéb kiegészítő elhelyezhető benne, ami biztosíthatja a kényelmet és a használat elégedettségét .



FÜGGÖNYÖK – a bejáratokat áttetsző, világos függönyök borítják, amelyek tökéletesen illeszkednek a sátor többi részéhez. A függönyök megköthetők vagy díszszalaggal leteríthetők. 



KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS - a sátrat az egyszerű és gyors összeszerelés jellemzi; nem igényel műszaki tapasztalatot vagy további eszközöket; könnyű keret a csövek "betolható" rögzítési módszerével, lehetővé teszi a hatékony és egyszerű összeszerelést .





TULAJDONSÁGOK:



életkor: 3 éves kortól
szín: szürke/rózsaszín
anyaga: poliészter + műanyag
méretei: 123 x 123 x 140 cm
súlya: 1,9 kg
súlya csomagban: 1,93 kg





A CSOMAG TARTALMA:



sátor
váz
tok




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.04
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gyermeksátor szürke és rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)