Betöltés...

Kétoldalas alkoholos marker készlet hordtáskával - 80 db

Ár: 5.490 Ft

Kétoldalas alkoholos marker készlet hordtáskával - 80 dbVigyél egy kis színt az életedbe!A kétoldalas markerek intenzív színekkel serkentik kreativitását!
80 db élénk színű marker nagyszerű ajánlat minden művész, diák vagy irodai dolgozó számára. Rajzolhat, írhat, illusztrálhat, vázolhat, árnyékolhat, tervezhet, színezhet stb.
Minden markernek 2 hegye van, az egyik vékony kontúrozáshoz vagy íráshoz ideális, a másik vastagabb, ami tökéletes színezésre vagy fontos információk kiemelésére.
A kényelmes tapintásnak köszönhetően sok órányi festés sem fárasztja a kezét.
A készlet tartalmaz egy táskát, amelyben a jelölők a munka befejezése után tárolhatóak. Minden marker kéznél lesz, szépen elrendezve. Ezenkívül a táska, amelybe a markerek be vannak csomagolva, kiválóan alkalmas arra, hogy magával vigye az egész készletet.
A készlet alkalmas gyerekeknek, diákoknak, felnőtteknek, művészeknek stb.
Pontosan a rajzok segítségével tud egy gyerek megmutatni mindent, amit szavakkal nem lehet átadni. Amikor rajzol, a kezét és az agyát használja, amely koordinálja a kéz teljes mozgását, ami meghatározza a munka pontosságát. Amikor rajzot készítünk, a gyakorlatban eddzük az agyat .
A rajz a kézi készségek fejlesztésének egyik módszere gyermekeknél és felnőtteknél.
A rajz kontúrjainak kitöltése fejleszti a motoros képességeket. Emellett fejleszti a képzeletet és a fantáziát.
Az egyszerű rajzolás a gyermek önbecsülését is erősíti, ennek köszönhetően hisz önmagában és képességeiben, ami felbecsülhetetlen a társadalmi életben.
Rajzolhat, színezhet is gyermekével, elvégre az együtt töltött idő döntő a megfelelő fejlődéséhez.
A készlet tartalma:

hordtáska
80 db kétoldalas marker


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.07.03
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kétoldalas alkoholos marker készlet hordtáskával - 80 db" című hirdetést látja. (fent)