Betöltés...

LEGO® Technic™ 42127 THE BATMAN - BATMOBILE™

Ár: 81.970 Ft

LEGO® Technic - BATMAN - BATMOBILE™ 42127, 1360 darab A szuperhősrajongók izgalmas kihívások elé néznek, miközben megépítik az ikonikus BATMOBILE™ autót LEGO® Technic stílusban. A 2022-es THE BATMAN-film BATMOBILE legújabb verziója ihlette ezt a rendkívül részletes autóépítő készletet, amely autentikus dizájnnal és izgalmas funkciókkal teli.

Világítsd meg az éjszakát!
A modell 2 világító téglát tartalmaz - 1 piros és 1 sárga. A piros fény félelmetes fényt ad a hátul lévő átlátszó játékmotornak, míg a sárga tégla az első hűtőrácsot világítja meg. A további remek funkciók közé tartozik az elsőkerék-kormányzás, a hátsó kerék differenciálmű, a forgó láng, valamint a nyitható ajtók és a motorháztető. A gyerekek imádni fogják felfedezni a modellt, mielőtt kedvenc szuperhősük előtt tisztelegve bemutatnák.

Csodálatos beavatás a mérnöki pályára!
A LEGO Technic építőkészletek valósághű mozgásokat és mechanizmusokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik minden korosztály számára, hogy elérhető és valósághű módon fedezzék fel a mérnöki világot. Figyeld meg, hogyan világít az autó! 2 világító téglával rendelkezik, amelyek életre keltik a BATMOBILE™ autót. Védje meg a GOTHAM CITY™-t. Eredeti kerékmozgás! Lásd az első kormányművet és a hátsó differenciálművet. Átlátszó motor! Motor 8 hengerrel, mozgatható dugattyúkkal és forgó lánggal. A bűnözés elleni küzdelem. Védd az igazságot. Fenntartja a biztonságot a GOTHAM CITY™-ben. Alkoss újra egy film ikont a LEGO® Technic BATMAN - BATMOBILE™ építése közben. Építse meg ennek a lenyűgöző autónak az összes részletét, majd vigye haza a nagy képernyő varázsát az autentikus tulajdonságainak vizsgálatával. Rengeteg felfedeznivaló van ezzel az epikus modellel, 2 világító téglával, valamint egy 8 hengeres motorral, mozgó dugattyúkkal és forgó lánggal. • Építsd meg a BATMOBILE™-t ezzel a LEGO® Technic BATMAN - BATMOBILE 42127 készlettel;
• A BATMOBILE™ hiteles LEGO® Technic verziója, ahogyan a BATMAN című filmben szerepel;
• Nézze meg, hogyan világít az autó a mellékelt 2 könnyű téglával;
• Jellemzők az első kormánymű, a hátsó kerék differenciálmű és a forgó láng;
• Ideális 10 éves és idősebb Batman rajongóknak;
• Hozzon létre egy lenyűgöző darabot a bemutatásra;
• Mérete 11 cm magas és 45 cm hosszú, a hátsó lánggal együtt;
• A LEGO® Technic nagyszerű építési kihívást kínál a LEGO rajongók számára; • A LEGO® Technic alkatrészek megfelelnek az iparág szigorú minőségi előírásainak; • A LEGO® Technic alkatrészek megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "LEGO® Technic™ 42127 THE BATMAN - BATMOBILE™" című hirdetést látja. (fent)