Betöltés...

LETOMY Cukorkás Témájú DIY Slime Készlet

Ár: 17.623 Ft

LETOMY Cukorkás DIY slime készlet, saját slime tudományos készlet egy dobozban, cukorka-tartozékok, keverőpohár, fagylaltforma, tiszta slime készítéséhez Ajándék gyerekeknek ünnepnapra – cukorka formák és színek.● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Termékjellemzők:
Egyedi cukorka iszap – minden benne van, amire szüksége van: A cukorka díszdobozunkban egyedi édességkiegészítők és cukorkák találhatók, a lányok és fiúk több, mint 100 kombinációjú slime-ot tudnak elkészíteni. Ebben a nagy és szilárd dobozban az összes legújabb eszköz található. Kipróbáltuk, hogy ez lesz a legmenőbb slime, amit valaha látott!
Fényes fagylaltformák – A fényes fagylaltformákat szállító slimekészletünk legújabb trendfunkcióival rendelkezünk, és akár most is elkészítheted a DIY fagylalt-slime-ot! Minden slime, amelyet gyermekével készít, újrafelhasználható, sőt speciális tisztító funkcióval rendelkezik!
Keverőpohár – nem tapadó kéz: A LETOMY slimekészletben nincs hiba! A slime készleteinkhez egy nagy keverőpohár is tartozik, így nem kell attól tartania, hogy összeüti a kezét, amikor többet készít. Ez az átlátszó slime hozzáférést biztosít az online videókhoz, világos írásos utasításokkal, valamint mindenféle slime-tippel és trükkel. Termékeink tudományos és ésszerű tervezése abszolút szórakozást nyújt gyermekeinek!
Biztonságos lágy slime - könnyű és szórakoztató: A biztonságos tanúsítvánnyal rendelkező LETOMY slimekészlet környezetbarát anyagból készült, a slime és a slimetartályok moshatók, újrafelhasználhatók, biztonságosak és nem tartalmaznak bóraxport. Ez a termék az USA és az EU szabványai szerint engedélyezett. . Puha slime, mint a pamut, feszültségoldó és stresszlevezető gyermekei számára!
Gyerekekre szabva: Színes slime a gyerekek elkészíthetik saját slime-jukat barátaikkal, osztálytársaikkal, sőt családjukkal. Különböző színeket kevernek össze, hogy új színű agyagot állítsanak elő, több mint 100 végtelen minta elérhető a cukorka témájú slime készítéséhez!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "LETOMY Cukorkás Témájú DIY Slime Készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: