Betöltés...

RC sportautó 1:12 nyitható ajtó sárga 18580

Ár: 16.270 Ft

RC sportautó 1:12 nyitható ajtó sárga
Az 1:12 méretarányú sárga sportautó egy lebilincselő modell, amely minden autórajongó figyelmét felkelti. Dinamikus kialakítása a sportos stílus lényegét tükrözi, gyönyörködtet a gyerekekben és a felnőttekben egyaránt.
A 27 Hz-es kormánykerék alakú távirányítón keresztüli távirányító nem csak jó szórakozást nyújt, hanem minden gyermeket igazi sofőrnek érez, aki a keze ügyeitől távol fedezi fel a világot.
A távirányító egyedülálló képességei még több valósághűséget és interaktivitást adnak. Az ajtók, a tető és a csomagtartó nyitás és zárás funkciói hiteles élményeket nyújtanak, lehetővé téve, hogy saját játékforgatókönyveket alkoss.
Ezenkívül az autó fény- és hangeffektusokkal is fel van szerelve, amelyek fokozzák a szórakoztató élményt. Ezek a részletek minden utazást egyedi élménnyé tesznek, amely gazdagítja a képzeletet.
A precíz kidolgozás és az olyan részletekre való odafigyelés, mint a festett karosszéria és a valósághű belső részletek teszik ezt az autót nem csak játékká, hanem a képzelet és a kreativitás fejlesztésének eszközévé is. Ennek köszönhetően a gyerekek különféle szerepeket vállalhatnak, és saját történeteket alkothatnak, garantálva a felejthetetlen szórakozást és örömöt.
Az autót egy 6V-os 700mAh-s akkumulátor hajtja, ami a készlet része. Az akkumulátorhoz töltő is tartozik.
A távirányító 2x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Az autó méretei:
33,5 cm x 13,5 cm x 7,5 cm
A csomag mérete:
60cm x 20cm x 18cm
CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak . 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "RC sportautó 1:12 nyitható ajtó sárga 18580" című hirdetést látja. (fent)