Betöltés...

Arcade játék Wac egy vakond dinoszauruszok vulkán füsthatás Fények Hangok 18041

Ár: 12.030 Ft


Arcade játék Wac egy vakond dinoszauruszok vulkán füsthatás Fények Hangok
A Wack A Mole játék dinoszauruszokkal egy rendkívül addiktív és szórakoztató játék, amely tökéletesen ötvözi az arcade elemeket a szórakozással, órákon át fantasztikus szórakozást biztosítva az egész családnak. Ez a színes és dinamikus játék a dinoszauruszok lenyűgöző világába kalauzolja a játékosokat, a vulkán alakú tábla pedig egyedi bájjal és titokzatossággal ruházza fel a játékosokat.
A játéktáblán különféle színes dinoszauruszok várják a vadászatot. Három különböző játékszint kihívást jelent minden képzettségi szintű játékos számára.
A játék koncentrációt, gyors reakciókat és precíz mozdulatokat igényel, ami még izgalmasabbá teszi. A készlet két masszív kalapáccsal van ellátva, ami azt jelenti, hogy egy barátoddal vagy testvéreddel élvezheted a játékot, és ez hozzáad egy versenyelemet.
A kalapácsot kifejezetten a játék céljaira tervezték, biztos fogást és pontos ütéseket biztosítva a táblán lévő dinoszauruszokon. Ezenkívül minden alkalommal boldog hangot fog hallani, amikor eltalál egy dinoszauruszt, ami tovább fokozza a diadal és az elégedettség érzését.
A fényeffektusok dinamikát adnak és fokozzák a játékélményt, és amikor vizet öntenek a játékba, még füsteffektusok is megjelennek, így az egész élmény még valósághűbbé és izgalmasabbá válik.
A dinoszauruszokkal ellátott Wack A Mole szett nem csak egy játék, hanem egy valós idejű utazás, amely rengeteg szórakozást és felejthetetlen pillanatokat biztosít minden résztvevőnek.
A „Wack A Mole” játék dinoszauruszokkal nemcsak dinamikus szórakozás kalapácsokkal, hanem oktatási élmény is a dinoszauruszfajokat és azok jellemzőit bemutató kártyákkal. Ezek a kártyák a tanulás és a felfedezés egy elemét adják, lehetővé téve a játékosoknak, hogy többet megtudjanak az őskori lényekről a játékkörök közötti szünetekben.
A játék 3x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
A játék méretei:
26,5 cm x 26,5 cm x 9 cm
Csomag mérete:
30 cm x 28 cm x 13 cm CE
tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


 


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Arcade játék Wac egy vakond dinoszauruszok vulkán füsthatás Fények Hangok 18041" című hirdetést látja. (fent)