Betöltés...

Terep távirányítós rendőrautó RC 1:8 17927

Ár: 21.460 Ft

Terep távirányítós rendőrautó RC 1:8
A terepjáró távirányítású rendőrautó a mérnöki és formatervezés igazi remeke. Első pillantásra kitűnik elegáns fekete festésével, amely egyedi karaktert ad neki. Arányai és formái tökéletesen együttműködnek, dinamikus és agresszív megjelenést hozva létre, amely azonnal tiszteletet ébreszt.
A nagy kerekek jelentik a kompromisszumok nélküli terepes teljesítmény alapját. Masszív felépítésük kiváló tapadást és stabilitást biztosít még a legnehezebb terepen is. Ezeknek a szempontoknak köszönhetően ez az autó magabiztosan tud legyőzni mindenféle akadályt.
A távirányító lehetővé teszi a jármű minden mozgásának pontos irányítását, ami rendkívül hasznos nehéz terepen vagy gyors reakciót igénylő helyzetekben. Az általa kínált teljes mozgástartomány zökkenőmentes manőverezést tesz lehetővé, így a legigényesebb felhasználók számára is ideális eszköz.
Ezenkívül a nagy motorteljesítmény nemcsak lenyűgöző sebességet biztosít, hanem az akadályok leküzdéséhez szükséges erőt is.
Az 1:8 méretarányú távirányítós rendőrautó a kiváló dizájn, lenyűgöző teljesítmény és megbízható funkcionalitás kombinációja. Ez egy pótolhatatlan eszköz a nehéz helyszíni küldetések során, garantálva a biztonságot és a hatékonyságot minden helyzetben.
Az autó 3,7 V-os akkumulátorral működik, amely a készlet része. Az akkumulátorhoz töltő is tartozik.
A távirányító 2x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Az autó méretei:
46 cm x 24,5 cm x 17,5 cm
A csomag mérete:
55cm x 25cm x 22cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak . 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Terep távirányítós rendőrautó RC 1:8 17927" című hirdetést látja. (fent)