Betöltés...

Rendőrautó távirányítós fények hangzik 18583

Ár: 12.720 Ft

Rajzfilm rendőrautó távirányítós fények hangzik
Egy szokatlan kék rajzfilm távirányítós rendőrautó minden kis autórajongó álma. A rendőrjárművek jellegzetes stílusában megtervezett, nem csak megjelenésével, hanem interaktív funkcióival is lenyűgöz, amelyek sok szórakozást és izgalmat nyújtanak.
Az autó vezérlése speciális távirányítóval történik, amely teljes irányítást biztosít a jármű mozgása felett. Ez a távirányító nem csak az autó vezetését teszi lehetővé, hanem lenyűgöző hangeffektusokat is kínál, mint például a kürt hangja vagy az ajtónyitás, ami hitelességet és valósághűséget kölcsönöz az egész játéknak. Ez minden akciót még valósághűbbé és izgalmasabbá tesz!
Ezenkívül a rendőrautó fényeffektusokkal is rendelkezik, amelyek dinamizmust és akciót kölcsönöznek. A fények még izgalmasabbá és vizuálisan vonzóbbá teszik a szórakozást, minden gyermek figyelmét felkeltve és sok érzelmet keltenek.
Ez nem csak egy játék, hanem egy igazi kaland a rajzfilmes rendőrüldözések és akciók világában! A távirányító lehetőségének és a valósághű hang- és fényeffektusoknak köszönhetően minden gyermek a rendőri küldetések igazi hősének érezheti magát a dinamikus és izgalmas szórakoztató versenyeken.
Az autó 4x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
A távirányító 2x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Az autó méretei:
30 cm x 17,5 cm x 13 cm
A csomag mérete:
42 cm x 21,5 cm x 21,5 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Rendőrautó távirányítós fények hangzik 18583" című hirdetést látja. (fent)