Betöltés...

Fa Vasúti Pálya Vonat Vonat Sínek Tartozékok Hídrendőrség 3,2 m 17928

Ár: 15.910 Ft

Fa Vasúti Pálya Vonat Vonat Sínek Tartozékok Hídrendőrség 3,2 m 
A fából készült vasúti sínkészlet tökéletes játék, amely a vasúti kalandok világába repíti a gyerekeket, és megmozgatja fantáziájukat. A kicsiket szem előtt tartva tervezett készlet mindent tartalmaz, ami egy mesebeli vasúti táj létrehozásához szükséges.
A fa vágányok teljes készlete lehetővé teszi, hogy akár 320 cm-es teljes hosszúságú vonatokhoz különféle útvonalakat építsen, beleértve egy hidat, egy alagutat és számos kanyart és egyenes szakaszt. A gyerekek kreatívan rendezhetnek pályákat, kísérletezhetnek az útvonaltervezéssel és saját vasúti útvonalakat alakíthatnak ki.
A készlet számos kiegészítőt is tartalmaz, amelyek valósághűséget és mélységet adnak a játéknak. Rendőrkapitányság, rendőrautó, rendőrfigura, fák és útjelző táblák lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy különféle forgatókönyveket játszanak el, és változatos történeteket alkossanak a vasúti közlekedéshez kapcsolódóan.
A vasúti sínek fa elemei masszívak és tartósak, ami hosszan tartó szórakozást és biztonságot garantál a felfedezés során. Ez a készlet nem csak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a gyerekek kreativitását, képzelőerejét és szociális készségeit is. Ez egy tökéletes játék minden gyermek számára, aki arról álmodik, hogy vonattal utazzon a vasutak mesebeli világában.
 
A készlet tartalma:
- mozdony
- két kocsi
- híd
- fák
- akadály
- rendőr
- stoptábla
- 17 fadarab egy fapálya
- eredeti csomagolás
 
A csomag mérete: 
30 cm x 28 cm x 8 cm 
 
A pálya hossza az összeszerelésétől függ. 
A vonat egy 1,5 V-os AA elemmel működik, amely nem tartozék. 
 

CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak . A játék  3 évesnél idősebb gyermekek számára készült .


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa Vasúti Pálya Vonat Vonat Sínek Tartozékok Hídrendőrség 3,2 m 17928" című hirdetést látja. (fent)