Betöltés...

Oktatási interaktív táncszőnyeg dinoszauruszok 17680

Ár: 14.200 Ft

Oktatási interaktív táncszőnyeg dinoszauruszok hangzik 
A dinoszaurusz motívummal díszített interaktív oktató zenés táncszőnyeg egy olyan eszköz, amely nemcsak táncra ösztönzi a gyerekeket, hanem fejleszti kreativitásukat és aktivitásukat is. Csodálatos, színes dinoszaurusz-képekkel díszítve, nem csak remek játék, hanem egy gyerekszoba szép dísze is. Speciális érzékelők reagálnak a gyermek mozgására, ami lehetővé teszi számára, hogy teljes mértékben interaktívan részt vegyen a játékban. A szőnyeg beépített hangeffektusokkal és dallamokkal rendelkezik, amelyek hangulatot adnak tánc és játék közben.
A szőnyeg táncfelülete 9 interaktív gombbal van felszerelve, melyek megnyomására különféle hangeffektusokat és dallamokat aktiválnak, aktív mozgásra és felfedezésre ösztönözve a gyermeket. Ha azonban megnyomja az egyik dinoszauruszt, a gyermek hallani fogja a dinoszaurusz üvöltését.
Ez a játék nem csak szórakozást nyújt, hanem serkenti a gyermek fejlődését is. A szórakozást tanulással és fejlődéssel ötvözi, lehetővé téve számára az érzékszervi készségek, a mozgáskoordináció, valamint a ritmusérzék és a zeneiség fejlesztését. 
A szőnyeg 3x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz. 
Szőnyeg méretei:
150cm x 70cm
A csomag mérete:
51 cm x 35,5 cm x 6,5 cm
CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak . Gyermekeknek 18 hónapos kortól ajánlott.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Oktatási interaktív táncszőnyeg dinoszauruszok 17680" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: