Betöltés...

Hatalmas elektromos vonat 9 kocsi 150 cm 787

Ár: 12.840 Ft

Hatalmas elektromos vasút 9 kocsi 150 cm
A bemutatott modellvasút remek szórakozást nyújt az egész család számára - különösen a vasútrajongó tagok számára. A készlet nagyon gondosan készült, ami már első pillantásra is látszik, ha a kidolgozott részleteket nézzük. Ez egy rendkívül biztonságos játék. A vonatot egy klasszikus gőzmozdony hajtja, amely a síneken száguldó mozdonyokra jellemző érdekes hangokat ad ki. Mi több - a mozdony az elülső részén található figyelmeztető fehér fényt villogtatja.
A készlet a következőket tartalmazza:
- mozdony,
- szénmotor,
- 8 kocsi,
- 17 sín,
- 2 kapcsoló.
Mitől különleges ez a modell? Akkumulátorral működik, hálózati adapter használata nélkül, ami garantálja a biztonságos használatot. Nagyszámú tartozék - a mozdonyon és a szénmozdonyon kívül a készlet nem kevesebb, mint 8 kocsit tartalmaz - személy- és tehervagonokat, fából készült bálákkal töltött kocsikat, felhúzott kábellel ellátott dobokat, hordókat és tartályokat is. A bemutatott vonat másik előnye a játék során generált száguldó vonatok valósághű hangjai. A vonat lenyűgöző, 150 cm hosszú, a sínpár pedig összecsukott állapotban 122 cm x 68 cm-es. 2 mozgatható váltóból és 17 vágányból áll.
Úgy gondoljuk, hogy a modellvasutakkal való játék remek módja a baráti társasággal való közös szórakozásnak, és lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy több időt töltsenek társaikkal, valamint idősebb testvéreik vagy szüleik társaságában. A CE tanúsítvánnyal rendelkező vonat két AA elemmel működik, amelyek nem tartoznak a készlethez. A készletet esztétikus dobozba csomagolták, így ideális ajándék minden 3 évesnél idősebb gyermek számára.
A játék méretei:
- vagonok: 13 cm x 4,5 cm x 3 cm,
- összekapcsolt kocsik: 150 cm,
- összeépítete pálya: 122 cm x 68 cm.
Doboz méretei:
57 cm x 36,5 cm x 4 cm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Hatalmas elektromos vonat 9 kocsi 150 cm 787" című hirdetést látja. (fent)