Betöltés...

Vonatvágányok 914 cm hosszú város 12654

Ár: 16.200 Ft

Vonatvágányok 914 cm hosszú város
A vasúti vonatok remek szórakozást nyújtanak, és órákon át szórakoztatják a gyerekeket. Különféle játékvasút-pályák építése felkelti a vágyat gyermekében, hogy megismerje a mérnöki tudomány csodáit és a mozgóképes dolgok létrehozásának varázsát. A képzelőerő és a kézi készségek nagymértékben fejlődnek gyermekében. Mosoly lesz a kisvonatkedvelők arcán.
A vasúti építőkészlet fantasztikus vágányok, építőelemek és kiegészítők választékát tartalmazza. Ide tartoznak az egyenes és íves pályák, fák, útjelző táblák. Hatalmas várost építhetsz.
A vonat egyedülálló abban, hogy akkumulátorról működik, így gyermeke nem csak saját vasutat építhet, hanem hang- és fényeffektusokat is élvezhet. A valósághű játékra ösztönző elemek, például épületek, bányászat vagy útjelző táblák valódi várost hozhatnak létre.
 
A készlet 86 részből áll:
- darabok a pálya építéséhez
- 19 tartozék: fák, utcatáblák, épületek
- vonat
- 4 vagon
- bányászati ​​készlet
 
Pálya méretei:
170 cm x 98,5 cm
Egy vonat méretei:
12 cm x 4 cm x 4 cm
A csomagolás méretei:
60 cm x 42 cm x 10 cm
A készlet két darab AA 1,5 V-os elemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz. A vonat 4 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas. A játék CE-tanúsítvánnyal rendelkezik, megfelel az EN 71 szabványnak, és kartondobozba van csomagolva, így ajándékba is alkalmas gyermeke számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Vonatvágányok 914 cm hosszú város 12654" című hirdetést látja. (fent)