Betöltés...

Robot építőkészlet - Dragon Robot, Kidz Robotix

Ár: 10.001 Ft

Vigyázz! Építsd meg saját sárkányrobotodat, amely a padlón mászik, kinyitja és becsukja az állkapcsait!Alkatrészeket, robotépítési tartozékokat és használati útmutatót tartalmaz.
2 AAA elem szükséges hozzá (nem tartozék)
Termék dobozának méretei: 16.50 cm(Szé) x 6.20 cm(Ma) x 23.80 cm(H)


Mindannyiunknak más képe van, amikor egy "robotra" gondolunk, mert a robotok annyi alakban és méretben léteznek, ahány elme elképzeli őket. A KidzRobotix túlmutat az egyszerű mechanikán, és felfedezi a gépgyártás változatosságát és kreativitását. A gyerekek korlátozás nélkül választhatnak, hogy követik-e az utasításokat, vagy saját adaptációkat hoznak létre, mivel a robotok más konfigurációkban is működni fognak. Néhány robot munkára, néhány játékra való, némelyik furcsa, néhány csak ijesztő, és mindegyik szórakoztató!


A KidzRobotix sorozat telis-tele van bámulatos tárgyakkal, amelyeket a gyermekek önállóan is megrakhatnak. Intuitív és könnyen összeszerelhető. Hiszünk abban, hogy a gyakorlati mechanikai inspirációk csodálatos új innovációkat eredményeznek, amelyek átalakítják életünket.


Fedezd fel a 4M KidzRobotix termékcsaládot, amely könnyen összeszerelhető, motoros mechanikus játékokat tartalmaz, amelyek a mechanika és a robotika alapjait tanítják. Ez a termékcsalád szórakoztató módja a gyermekek STEM készségeinek fejlesztésére – a STEM koncepció kezdő szinten történő fejlesztésére szolgáló robotkészletek 8 éves kortól ajánlottak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Robot építőkészlet - Dragon Robot, Kidz Robotix" című hirdetést látja. (fent)