Betöltés...

YMA S111G helikopter + Távirányító R/C GYRO 12650

Ár: 14.870 Ft

ly not only indoors but also outdo
SYMA S111G helikopter
+ Távirányító
R/C GYRO
A Syma S111 GYRO helikopter az Agusta A109 Power hű másolata. A helikopter lazán rögzített rotorokkal rendelkezik, így sokkal nehezebb megsérteni a helikoptert leeséskor. A helikopter a legújabb GYRO stabilizáló rendszerrel van felszerelve, amely jelentős hatással van a repülés irányíthatóságára. A giroszkóp segít a helikopter kívánt pozíciójának megőrzésében.
A giroszkóp jelentős hatással van a biztonságra és a használat kényelmére. A távirányító hatótávolsága (kb. 10 méterig) lehetővé teszi az otthoni problémamentes vezérlést. A távirányítót kiegészítésképpen egy kábellel látták el a helikopter akkumulátorának töltéséhez, amikor nem férünk hozzá USB porthoz. Az itt bemutatott modellt mi személyesen teszteltük és szenzációsan teljesítettük a tesztek során.
A giroszkóp és a forgás beállítására szolgáló speciális trimmer megkönnyíti a gép vezérlését bárki számára a levegőben. A helikopter kiváló meghajtórendszerrel rendelkezik, és nem csak beltéren, hanem kültéren is kiválóan teljesít.
 
Ennek a modellnek a főbb jellemzői:
- 3 csatornás, teljes méretű infravörös távirányító, amely lehetővé teszi: előrerepülést hátrarepülési emelkedést
- jobbra fordulva balra
- 360 fokos elforgatás
- a távirányító speciális forgatógombbal rendelkezik a távirányító frekvenciaválasztóval van felszerelve a távirányítóhoz 6 db AA elem szükséges A helikopter Li-Poly elemmel van felszerelve (tartozék) - az akkumulátort az első használat előtt fel kell tölteni
 
 
A készlet tartalma: Syma S1116G helikopter multifunkciós infravörös távirányító a teljes vezérléshez USB kábel a modell töltéséhez (pl. számítógépről, laptopról stb.) Töltő a hatékony töltéshez tartalék lapát a farokmotorhoz Az RC helikopterek lehetővé teszik olyan készségek fejlesztését, mint pl. koncentráció, kézügyesség, gondolkodás sebessége, mozgékonyság és ravaszság. A helikopter indításához a távirányítót szinkronizálni kell a helikopterrel minden egyes indításakor. Ez a Helikopter bekapcsolásával, majd a távirányító bekapcsolásával történik.
A távirányítón található LED-nek villognia kell. Ezután állítsa a gázkart (bal oldali joystick) a távvezérlőn teljesen lefelé, majd teljesen felfelé, majd ismét teljesen lefelé. A LED abbahagyja a villogást, és folyamatos fénnyel világít. Ez azt jelenti, hogy a helikopter szinkronban van a távirányítóval, és készen áll a repülésre.
A Helikopter méretei: 21,5 cm x 5 cm x 9,5 cm
Csomag méretei: 48 cm x 19 cm x 9 cm
14 év felett ajánlott

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "YMA S111G helikopter + Távirányító R/C GYRO 12650" című hirdetést látja. (fent)