Betöltés...

R/C 1:28 Távirányítású fekete tank bunkerrel 4804

Ár: 19.950 Ft

A távirányítású katonai játékok népszerűsége folyamatosan növekszik. Sokan azt mondják, hogy a szülők számára még szórakoztatóbbak, mint a gyerekek számára! Nem csoda - ki ne szeretne vezetni egy nagy, háborús, rádióvezérlésű járművet? Gyerekeknek és szülőknek egyaránt ajánljuk a Távirányítású tank bunkerrel!
A Tiger tank 1:28 méretarányú másolata igazi ritkaság minden korosztály számára. A tömör műanyagból készült jármű mozgatható toronnyal és ágyúval rendelkezik, előre és hátrafelé irányítható, és a távirányítóval forgatható. Az igazi móka azonban akkor kezdődik, amikor aktiválod a War Game funkciót, amelyben a tank kezelőjeként az ellenséges bunkerre kell lőnöd. Mind a tank, mind a bunker infravörös sugárzókkal és vevőkészülékekkel van felszerelve, hogy egymásra lőhessenek. A tank feladata, hogy elkerülje a bunkerből érkező géppuskatüzet, és biztonságos lövéseket adjon le az ellenséges épület felé. Mind a bunker, mind a tank rendelkezik a kitartási pontjaik számát jelző markerekkel. Ha elégszer lősz a bunkerre, az szétesik, ami a tank győzelmét szimbolizálja.
A tartályt egy 6 V-os újratölthető akkumulátor táplálja, amely a mellékelt töltővel tölthető. A távirányító működéséhez 2 AA elemre van szükség - nem tartozék.
A tartály méretei:
26cm x 12cm x 11cm
Csőhossz:
17 cm
Bunker méretei:
14 cm x 9 cm
Pilot méretek:
11 cm x 12 cm x 5 cm
Doboz méretei:
51 cm x 17 cm x 19 cm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "R/C 1:28 Távirányítású fekete tank bunkerrel 4804" című hirdetést látja. (fent)