Betöltés...

Land Rover Defender 1:14 RTR (AA elemmel működik) - sárga

Ár: 29.880 Ft

Rastar Land Rover Defender - távirányítós autó, 1:14 RTR, Sárga

Rastar Land Rover Defender - távirányítós autó, 1:14 RTR, SárgaA leírás automata fordítóval készült, folyamatosan dolgozunk a helyes szövegíráson! Kiváló engedéllyel rendelkező távirányítós autó Land Rover Denfender 1/14-es méretarányban. A Land Rover jogosítványon alapuló modellt a legapróbb részletekig reprodukáltuk. Az autó nagyon szép és gyors modell, a gép sziluettje könnyűnek és dinamikusnak tűnik. Mind a karosszéria, mind a jármű egyéb részletei kisebb léptékűre kerültek.
A szórakozást fokozzák a világító első és hátsó LED-lámpák, amelyek mozgás közben világítanak. Az ízt párnázott előlap, króm elemekkel és az eredeti színre alapozott festéssel egészítik ki. Minden a legjobb minőségű anyagokból készül. Mindezek miatt a Rastar autó nem csak a szórakozás forrása, hanem a polcon is remekül mutat.

Futtatáshoz Land Rover Defender esetén 5 AA elemre van szüksége a modell táplálásához és egy 9 V-os elemre a vezérlő tápellátásához – amelyeket üzletünkben is megvásárolhat.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Land Rover Defender 1:14 RTR (AA elemmel működik) - sárga" című hirdetést látja. (fent)