Betöltés...

Mikroszkóp készlet Levenhuk LabZZ MTB3 Kit (micro+tele+bino)

Ár: 20.690 Ft

A Levenhuk LabZZ MTB3 Kit ideális ajándék egy érdeklődő gyermeknek. A készlet három optikai műszert tartalmaz egy mikroszkópot, egy távcsövet és egy binokuláris távcsövet.Mindhárom a fiatal megfigyelők igényeinek megfelelően készült, a „felnőtt" modellekhez hasonló opciókkal.A készlet segít gyermekének elmerülni a minket körülvevő világ minden csodájában és titkában gyermeke tanulmányozhatja a mikrovilágot, az univerzumot és felfedezheti a vadon élő állatok magával ragadó birodalmát.
Mikroszkóp. A Levenhuk LabZZ MTB3 egy klasszikus biológiai mikroszkóp alsó megvilágítással. A modell forgó orrrészét három lencse szállítására tervezték. A készletben található okulárral a mikroszkóp 150-szeres, 450-szeres és 900-szoros nagyításra képes. A mikroszkóp teljesen hordozható, világítása elemekkel működik, így akár sétálni, iskolába, barátokhoz is magaddal viheted. A készlet tartalmazza az összes szükséges eszközt a mikroszkopikus tárgylemezek elkészítéséhez és izgalmas kísérletek elvégzéséhez.
Távcső. A Levenhuk LabZZ MTB3 teleszkóp egy refraktor, amely akár 120-szoros nagyítást is kínál.A teleszkóp meg tudja mutatni egy fiatal űrkutatónak a Naprendszer bolygóinak szépségét, egy csodálatos holdtájt és ismeretlen távoli világokat - ködöket,  galaxisokat és csillaghalmazokat. A földi megfigyelések elvégzése érdekében a készlet tartalmaz egy átlós tükröt is, melynek köszönhetően a kapott kép megfelelően függőlegesen tájolódik. A teleszkóp egyszerű azimutális rögzítésre van felszerelve, amely tökéletes megoldás kezdőknek, és stabil alumínium állvánnyal érkezik. A Levenhuk LabZZ MTB3 egy kompakt távcső tetőprizmákkal és könnyű műanyag házzal, amely 6-szoros nagyítást tesz lehetővé. Ez a kis távcső ideális hosszú sétákhoz, ahol élvezheti a friss levegőt és az érdekes tájat. Ezzel a távcsővel gyermeke igazi utazónak és kalandornak érzi magát! Ennek a modellnek a lencséi optikai üvegből készültek, és tükröződésmentes réteggel vannak bevonva, így a kapott kép kiváló minőségű. A binokuláris teleszkóp tökéletesen alkalmazkodik a napi megfigyelésekhez. Elegendő fényt rögzít, és tiszta és éles képet ad. A távcsövekhez tok, szíj és kendő tartozik az optika tisztításához.
A mikroszkóp készlet tartalma:

Mikroszkóp
Okulár 10x
Csere izzó
Tiszta tartály (3 db)
Tiszta diák (3 db)
Fedőlemezek (3 db)
Öntapadó címkék diákhoz (3 db)
Szike
Pipetta
Spatula
Csipesz
Előkészítő tű

A teleszkóp készlet tartalma:

Távcső
Okulár 5 mm
Okulár 10 mm
2x optikai kereső
Átlós tükör
Alumínium


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mikroszkóp készlet Levenhuk LabZZ MTB3 Kit (micro+tele+bino)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok