Betöltés...

Baba hintó lovas kocsival Princess Pink Pegasus készlet 18204

Ár: 15.570 Ft

A hercegnő baba kocsival és pegazus készlettel egy rendkívül bájos készlet, amely a mesék és a fantázia varázslatos világába repíti a gyerekeket.

A szett központi eleme, a Pegasus elegáns fehér színe és nagy, fenséges fehér szárnyai olyan látványt nyújtanak, mintha bármelyik pillanatban a levegőbe emelkedhetne. Rózsaszín sörénye és hámja varázst és mesebeli karaktert kölcsönöz neki, így tökéletes társ egy hercegnő számára.
A hintó, amelyben a hercegnő utazik, gyönyörűen készült rózsaszín és fehér színben, kék elemekkel. Ezek a harmonikusan kiválasztott színek rendkívül stílusossá és elegánssá teszik az egész kocsit. Az olyan részletek, mint a dekoratív minták és a finom felületek királyi karaktert kölcsönöznek neki, a kerekek pedig szilárdak és stabilak, ami sima futást biztosít.
A készlet szívében lévő hercegnő babának hosszú, fényes szőke haja van, amelyet többféleképpen lehet kefélni és formázni. Az öltözéke egy csillogó rózsaszín arany ruha, amely csillog a fényben, csillogást és csillogást kölcsönöz a megjelenésének. Az egészet fehér, elegáns cipők egészítik ki, amelyek tökéletesen kiegészítik királyi megjelenését.
Ez a készlet úgy néz ki, mintha egy igazi tündérmeséből származna, és minden bizonnyal örömet okoz minden gyermeknek, aki egy varázslatos birodalomban kalandokról álmodik. A részleteknek és a kiváló minőségű kidolgozásnak köszönhetően ez a játék sok órányi kreatív és örömteli szórakozást biztosít.
 
A ló méretei:
29 cm x 27 cm x 8 cm 
A kocsi méretei:
33 cm x 14 cm x 32 cm 
A baba méretei:
31 cm x 11 cm x 5 cm 
A csomag mérete:
58cm x 34cm x 19cm 
 

CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak . 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült .




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Baba hintó lovas kocsival Princess Pink Pegasus készlet 18204" című hirdetést látja. (fent)