Betöltés...

Mezőgazdasági traktor kotrógép nagy zöld fények hangzik 19688

Ár: 12.960 Ft

Mezőgazdasági traktor kotrógép nagy zöld fények hangzik
Az állítható kanalas zöld mezőgazdasági traktor egy rendkívül valósághű játék, amely a mezőgazdaság és a nehézgépek világába repíti a gyerekeket. A sokféle feladathoz igazítható nagy kanállal felszerelt traktor végtelen játéklehetőséget kínál. Tartós anyagból készült, amely biztosítja a stabilitást és a tartósságot intenzív használat során is.
Lenyűgöző gumikerekei bármilyen terepen jól kezelhetők, a sík felületektől az egyenetlen területekig, lehetővé téve a gyerekeknek, hogy különféle környezeteket fedezzenek fel. Ezenkívül a fény- és hangeffektusok, például a motorhangok és hangjelzések valósághűbbé teszik, és további élvezetet nyújtanak játék közben. A részletes részletek hiteles megjelenést kölcsönöznek neki, így a gyerekek igazi gazdának érzik magukat kalandjaik során.
A mezőgazdasági traktor nem csak játék, hanem eszköz is a gyerekek fantáziájának és kreativitásának fejlesztéséhez. Lehetővé teszi számukra, hogy különböző forgatókönyveket szimuláljanak egy farmon vagy szántóföldön végzett munkához, ami felkelti érdeklődésüket a mezőgazdaság és a technológia világa iránt. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy játékon keresztül tanulj, és kapcsolatot építs ki a természettel és a környezettel.
A traktor 3x AG13 akkumulátorral működik, amelyek a készlet részét képezik.
Traktor méretei:
37 cm x 18 cm x 17,5 cm
A csomag mérete:
44 cm x 21 cm x 19 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mezőgazdasági traktor kotrógép nagy zöld fények hangzik 19688" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: