Betöltés...

baba hordozóban, nyuszi, kockás ruhában, bézs 19559

Ár: 12.260 Ft

baba hordozóban, nyuszi, kockás ruhában, bézs
A baba baba hordozóban egy egyedülálló játék, amely elvezeti a gyerekeket a kis barátok iránti törődés és törődés világába. A bájos bézs és fehér kockás ruhába, masnival és zoknival ellátott sapkába, valamint egy hangulatos plüss nyusziba öltözött baba rendkívül bájosnak és hívogatónak tűnik.
A puha anyagból készült hordozó kényelmet biztosít a babának és kis gondozójának egyaránt. A teljes készlet valósághű és lebilincselő játékra készült, ezért a babának mozgatható karjai és lábai vannak, így a gyerekek különféle jeleneteket és helyzeteket játszhatnak el.
Ez a baba nemcsak örömet és szórakozást nyújt, hanem empátiát és gondoskodás érzését is fejleszti a gyerekekben. A hordozóban lévő baba gondozásával a babák megtanulják a felelősséget és a más lényekkel való törődést, ami jelentős hatással van érzelmi és szociális fejlődésükre.
Ez a készlet nem csak játék, hanem eszköz is a kreatív és oktató játékhoz, amely szórakoztató és biztonságos módon segíti a gyerekek képzelőerejét, empátiáját és gondoskodási készségeiket.
A baba méretei:
30 cm x 14 cm x 8 cm
Babahordozó méretei:
35 cm x 17 cm x 8 cm
A csomag mérete:
39 cm x 31,5 cm x 12,5 cm
CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN17 szabványnak . 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "baba hordozóban, nyuszi, kockás ruhában, bézs 19559" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: