Betöltés...

Baba baba rózsaszín ruhában, sapkában, cumiban és takaróban 19553

Ár: 16.500 Ft

Baba baba rózsaszín ruhában, sapkában, cumiban és takaróban
A rózsaszín ruhás baba baba több, mint játék – ez egy társ, amely bevezeti a gyerekeket a képzelet és a gondoskodó kalandok varázslatos világába. Bájos rózsaszín bodyja masnival és hozzáillő kalappal egyedi bájt kölcsönöz neki. A mozgatható karok és lábak lehetővé teszik a gyermek interaktív játékát, fejlesztve kézi készségeit és kreativitását.
A legjobb minőségű, biztonságos anyagokból készült baba valósághű arcvonásokkal rendelkezik, így igazi babának tűnik, ami hitelességet és mélységet ad a gyerekek élményeinek. Ezenkívül a cumi jelenléte a madzagon és a puha paplan valósághűbbé teszi, és különféle játékforgatókönyvek létrehozására ösztönöz.
Ez a baba nem csak szórakoztat, hanem empátiát és felelősségvállalást is fejleszt a gyerekekben, megtanítja őket arra, hogy törődjenek másokkal. Lehetőséget ad olyan varázslatos pillanatok átélésére, amelyekben a gyerekek igazi gyámnak érezhetik magukat, erős érzelmi kötelékeket építenek ki és fejlesztik szociális készségeiket. Egy társ, aki nem csak szórakoztat, hanem inspirál és támogatja a gyerekek fantáziájának és kreativitásának fejlődését.
A baba méretei:
39 cm x 18 cm x 10 cm
A csomag mérete:
47,5 cm x 26 cm x 14,5 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak . Gyermekeknek 18 hónapos kortól ajánlott.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Baba baba rózsaszín ruhában, sapkában, cumiban és takaróban 19553" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: