Betöltés...

Babababa, csíkos pulóver, sapka, kék sál 19552

Ár: 13.670 Ft

Babababa, csíkos pulóver, sapka, kék sál
Egy kék ruhás baba baba tökéletes társ minden kis gondozónak. Bájos kék-fehér csíkos pulóvere, sapka és sál varázslatossá varázsolja. Mozgatható karjai és lábai könnyen mozgathatók és különböző pozíciókba állíthatók, ami valósághűbbé teszi a játék közbeni interakciót.
Ez a bájos baba biztonságos és strapabíró anyagokból készült, amely biztonságos játékot biztosít a gyermekek számára. Valósághű vonásai, beleértve a finom arcrészleteket is, igazi csecsemőnek varázsolják, ami növeli varázsát, és arra ösztönzi a gyerekeket, hogy vegyenek részt a gondozásában.
A babával való játék empátiát és felelősséget fejleszt a gyerekekben, és arra ösztönzi őket, hogy úgy vigyázzanak rá, mint egy igazi babára. Ennek köszönhetően a kicsik különféle gondozási forgatókönyveket játszhatnak ki, és megtanulhatják a baba gondozását és táplálását, ami serkenti képzelőerejüket és szociális fejlődésüket.
Ez a kék ruhás babababa nem csak szórakozást nyújt, hanem gondoskodó és érzelmi készségeket is fejleszt a gyerekekben, ideális társ a kellemes és kreatív játékhoz.
A baba méretei:
39 cm x 18 cm x 10,5 cm
A csomag mérete:
46,5 cm x 22 cm x 15,5 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak . Gyermekeknek 18 hónapos kortól ajánlott.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Babababa, csíkos pulóver, sapka, kék sál 19552" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: