Betöltés...

Építőipari járművek Sound Light 1:12 barkács betonkeverő daru kotró 17195

Ár: 12.480 Ft

Építőipari járművek Sound Light 1:12 barkács betonkeverő daru kotró
Bemutatunk egy rendkívüli barkács építőipari járműkészletet 1:12 méretarányban! Ez az egyedülálló készlet felejthetetlen szórakozást és oktatást biztosít a barkácsolás kis szerelmeseinek, akik szeretnek építeni és felfedezni az építőgépek világát.
Mitől tűnik ki a készletünk a többi közül? Ezek elsősorban a cserélhető elemei, amelyek lehetővé teszik, hogy egy járművet három különböző építőgéppé alakítson át. A teherautó válhat betonkeverővé, kotrógépgé vagy mozgatható kampós daruvá, alkalmazkodva az építkezésen felmerülő különféle igényekhez. Ez a sokoldalúság korlátlan lehetőséget biztosít a gyerekeknek a kreatív játékra és a kísérletezésre.
A készlet nemcsak cserélhető elemeket kínál, hanem az egyes elemek kisebb részekre történő szétszedésével is elősegíti a járműépítés mélyebb megértését. Ez az interaktív élmény fejleszti a gyerekek kézi készségeit, logikus gondolkodását és technikai képességeit, lehetővé téve számukra, hogy egyidejűleg kis konstruktőrként játsszanak.
A készlet rengeteg részletet tartalmaz, beleértve a csavarokat, teherautó-alkatrészeket és még sok mást. A gyerekek szabadon tekerhetik és lecsavarhatják őket, így saját elképzeléseik és elképzeléseik szerint módosíthatják járművüket. Nemcsak játék, hanem a kreativitás és az önállóság fejlesztésének eszköze is.
A készlet további előnye a valósághűség. A teherautó további hang- és fényeffektusokkal van felszerelve, amelyek még valósághűbbé teszik a szórakozást. Egyszerűen nyomja meg a jármű tetején lévő gombot, hogy aktiválja ezeket az effektusokat, új dimenziót adva minden építkezési kalandnak.
Ez nem csak egy játék, hanem egy interaktív élmény, amely fejleszti a kis konstruktőrök képességeit és megmozgatja a fantáziát. Adjon esélyt gyermekének, hogy izgalmas utazásra induljon az építőipar világába!
A jármű 3x AG13 akkumulátorral működik, amelyek a készlet részét képezik.
A készlet tartalma:
- kamionbázis
- Autó karosszériaelemek
-pilótafülke
- kotrógép, betonkeverő és daru alkatrészei
-csavarok
-csavarhúzó cserélhető hegyekkel
- egyéb tartozékok - táblák, fa, tűzcsap, oszlop
A csomag mérete:
52,5 cm x 41 cm x 11,5 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Építőipari járművek Sound Light 1:12 barkács betonkeverő daru kotró 17195" című hirdetést látja. (fent)