Betöltés...

DIY tartálykocsi a sárga fények hangjának össze- és szétszereléséhez 17198

Ár: 12.220 Ft

DIY tartálykocsi a sárga fények hangjának össze- és szétszereléséhez
Az építkezés iránti szenvedély találkozik a kreativitás végtelen világával! Büszkén mutatunk be egy impozáns barkácstartályt sárga színben, amely nem csak felejthetetlen szórakozási pillanatokat biztosít, hanem fejleszti a barkácsolás kis rajongóinak képességeit is.
A sok elemből álló tartály lenyűgöző építési kihívás a gyerekek számára. A készlet tartalmaz egy csavarhúzót két cserélhető hegyével, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben bekapcsolódjon a csavarozási és kicsavarási folyamatba. Ez nem csak szórakozás, hanem hiteles mérnöki élmény, amely fejleszti a kézi készségeket és a logikus gondolkodást.
Mitől tűnik ki ez a tanker a többi közül? Ezek olyan fény- és hangeffektusok, amelyek valósághű karaktert adnak a játéknak. A villódzó fények és a valósághű motorhangok egyedi atmoszférát teremtenek, elvezetik a gyerekeket az autózás lenyűgöző világába.
Ez nem csak egy játék, hanem egy átfogó készlet, amely serkenti a kreativitást és fejleszti a technikai készségeket. A barkácstartályos teherautó tökéletes ajándék a kis építkezést kedvelőknek, egyszerre kínál oktatási és izgalmas élményt. Fedezze fel az építés örömét, és tanuljon játékon keresztül.
A tartályhajó 3x AG13 akkumulátorral működik, amelyek a készlet részét képezik.
Tartály méretei:
48cm x 14cm x 10cm 
A csomag mérete:
50 cm x 22 cm x 12,5 cm 
CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak . 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "DIY tartálykocsi a sárga fények hangjának össze- és szétszereléséhez 17198" című hirdetést látja. (fent)