Betöltés...

Összecsukható vontató teherautó lánctalpas kotrógéppel, hangfény, barkács, sárga 17197

Ár: 13.190 Ft

Összecsukható vontató teherautó lánctalpas kotrógéppel, hangfény, barkács, sárga
Merüljön el az építőipar kalandos világában lenyűgöző barkács összeszerelő készletünkkel - Vontató kotrógéppel! Ez nem csak egy játék, hanem egyedülálló élmény a barkácsolás kis szerelmeseinek.
Az intenzív sárga szett egy felejthetetlen utazás az építőipar és a kreativitás világába. A gyerekek önállóan szerelhetik össze és szerelhetik össze az elemeket, miközben elsajátítják a mechanikai alapismereteket és fejlesztik a kézi készségeket.
A kotrógéppel felszerelt vontató nem csak egy kész jármű – ez egy projekt, amely fiatal mérnökök kezében kel életre. A puzzle minden csavarja, minden eleme egy lépést jelent a saját maga által készített modellel való teljes elégedettség felé.
A készlet nem csak szórakozást nyújt, de fejleszti a logikus gondolkodást, a koncentrációt és a türelmet is. A gyerekek konstruktőri szerepet vállalhatnak, saját egyedi járműveiket tervezhetik és szerelhetik össze. A készlet tartalmaz egy csavarhúzót, amely megkönnyíti a járművek össze- és szétszerelését.
Ezenkívül a vontatókocsi fény- és hangeffektusokkal is rendelkezik, amelyek még valósághűbbé és lenyűgözőbbé teszik a szórakozást. A gyerekek nemcsak az építési folyamatot élvezhetik, hanem a dinamikus hatásokat is, amelyek új dimenziót adnak építési eredményeikhez.
A gondosan kiválasztott anyagoknak köszönhetően a készlet nem csak tartós, de biztonságos is a gyermekek számára. Adja meg gyermekének a lehetőséget, hogy önállóan alkosson és kísérletezzen. A kotrógéppel ellátott vontatókocsi nem csak játék, hanem inspiráló kezdet a tanulás és a szórakozás világába a kis építkezések szerelmesei számára!
A vontató 3x AG13 akkumulátorral működik, melyek a készlet részét képezik.
Vontatókocsi méretei:
59 cm x 13,5 cm x 10,5 cm
A csomag mérete:
63,5 cm x 22 cm x 13 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Összecsukható vontató teherautó lánctalpas kotrógéppel, hangfény, barkács, sárga 17197" című hirdetést látja. (fent)