Betöltés...

Tisztítókészlet 11 az 1-ben Vödör felmosó seprű ablaktisztító 10780

Ár: 17.690 Ft


Tisztítókészlet 11 az 1-ben Vödör felmosó seprű ablaktisztító
A bemutatott takarítókészlet tartozékokkal egy rendkívül professzionális készlet minden olyan kisgyermek számára, aki szeretne segíteni szüleinek a mindennapi munkákban, például a ház takarításában. Értékes ajándékötlet lesz azoknak a gyerekeknek, akik még csak most tanulnak rendet tartani, vagy akik már szeretik a takarítást és szeretnének saját kiegészítőket. A rendet tanulni szórakoztatóbb, mint valaha!
Könnyen összekapcsolható az élvezetes szórakozás egy hasznos feladattal, aminek a jövőben biztosan meglesz a gyümölcse. Minden darab a részletekre való odafigyeléssel készült, és úgy néz ki, mint az igazi.
 
A készlet tartalma:
- lapos felmosó,
- spray palack,
- szivacs,
- gumibetét,
- takarítási terv,
- csomag tisztítószer
- figyelmeztető tábla: mosott padló
- porszívó seprű
- vödör rekeszekkel
- szövet
- ecset
 
Az alkatrészek méretei:
- porseprű:
38 cm hosszú
vödör:
20 cm x 20 cm x 6 cm
lapos felmosó:
hossza 38-64 cm
 
Csomag méretei:
50 cm x 45 cm x 15 cm
Ideális ajándék ötlet! Az összes elem mérete a kisgyermekek magasságához igazodik, így használatuk nem okoz gondot a gyerekeknek. A tisztítókészlet színes kartondobozba van csomagolva, így tökéletes ajándék gyermeke számára. A tartozékokkal ellátott kocsi CE minősítéssel rendelkezik, és minden 3 évesnél idősebb kisgyermek számára alkalmas.


 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Tisztítókészlet 11 az 1-ben Vödör felmosó seprű ablaktisztító 10780" című hirdetést látja. (fent)